slika
slika
slika
1 od 3

3d drvene slagalice za odrasle, HARDI GARDI

11.999 din

Vrbas
Novo
101
3
pre 10 dana
Bozidar
Član od 03.02.2021.
Svi oglasi

Hardi-Gardi: Drvena 3D slagalica i muzički instrument

Predstavljamo Vam Hardi-Gardi— prvi (koliko znamo! ) na svetu mehanički model koji je 3d puzzle, instrument i koji je takođe i mehanički model na svetu. Ovaj izvanredni komplet mehaničkih modela je zaista jedan od dragulja naše ponude. Ovo nije samo igračka, to je punopravni muzički instrument koji sami pravite.
 
Hardi-Gardi ima zvuk koji je savršen za narodne melodije ili ples, donoseći srednjovekovna vremena u današnje vreme. Kada kupite Hardi-Gardi, iskusićete jedinstvenu kombinaciju: zabavu i izazov izgradnje, uvažavanje izvanrednog inženjeringa i dizajna i radost muzike. Osetite se kao moderni Stradivari dok svojim prijateljima pokazujete instrument koji ste napravili sopstvenim rukama, a zatim počnite da vežbate da biste mogli da svirate popularne melodije na svom Hardi-Gardiju!

DIMENZIJE SASTAVLJENOG HARDI GARDIJA : 40 cm * 16,5 cm * 22 cm
BROJ DELOVA: 292
OPTIMALNO VREME SASTAVLJANJA MODELA: 5 sati

Hardi Gardi je gudački instrument koji proizvodi zvuk koji podseća na gajde. Zvuk se proizvodi tako što se točak koji se ručno okreće trlja o žice, slično guslanju violine. Istorija instrumenta počinje u srednjovekovnoj Evropi u 15. veku sa organistrumom (prenosnim orguljama). Posle izvesne modifikacije postao je uobičajen instrument među putujućim muzičarima u Engleskoj. Hardi-gardi je doživeo renesansu popularnosti u kasnijim 17. -18. veku među plemićkim i novčanim klasama, sa zamršenim umetcima i ukrasnim rezbarijama zanatlija. Često bi mehanizam za hardi-gardi bio ugrađen u telo gitare ili laute. Neki nazivaju Hardi-Gardi muziku kao “ srednjovekovni rokenrol” , što mislimo da je prilično kul.

Ovaj model je zasnovan na instrumentu iz 15. veka, Ugears Hardi-Gardi je detaljna, potpuno funkcionalna mehanička verzija ovog srednjovekovnog instrumenta. Gotovi model izgleda neverovatno slično originalnim hardi-gardi-ima, sa predivnom srednjovekovnom estetikom. Naš drveni 3D model ima atraktivno i veoma detaljno telo, izrađeno u romantičnom stilu. Zabava počinje sastavljanjem — uzbuđenjem gledanja kako vaš sopstveni muzički instrument oživljava — zatim štimovanjem, praćenim satima zadovoljstva dok naučite da svirate instrument koji ste napravili sopstvenim rukama.

Hardi-Gardi od Ugears-a je punopravni muzički instrument. Odličan je za sviranje narodnih melodija ili plesnih melodija, od elizabetanskih do modernih. Da bi muzika počela da teče, svirač samo treba da okrene ručicu jednom rukom da bi započeo zvuk truta iz burdona i žica melodije. Pritiskom na drvene tastere prstima druge ruke menja se visina melodijske žice. U komplet smo čak uključili i notne zapise kako bismo početnike naveli da krenu! Uputstvo za upotrebu i namenska Hardi-Gardi odredišna stranica na veb lokaciji Ugears (ugearsmodels. com) uključuje notne zapise (tablature), savete za sklapanje, podešavanje i sviranje, pa čak i osnovne muzičke lekcije koje će vam pomoći da počnete da svirate svoj Hardi-Gardi.

Hardi-Gardi je neverovatna kombinacija pravljenja modela, inženjeringa i muzičke magije. Svako, od početnika do profesionalnog muzičara, uživaće u sviranju instrumenta koji je sam napravio. Koju god muziku volite — bilo narodnu ili modernu — pozivamo vas da doživite uzbuđenje sviranja na vašem novom, jedinstvenom, Hardi-Gardi-u.

Mob 1: 065 26 36 336
Mob 2: 060 08 87 201
Sajt: www. carolijashop. rs
IG stranica: carolija3dpuzzle
FB stranica: carolijashop-carolija3dpuzzle


ID Oglasa: #149342952
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.