slika
slika
1 od 2

3d model "uradi sam", SNEŽNA KUĆA

6.299 din

Vrbas
Novo
26
1
pre 10 dana
Bozidar
Član od 03.02.2021.
Svi oglasi
Snežna kuća je divna kuća sa božićnom tematikom. Uživaćete u njegovim ogromnim detaljima. Izrada stolice, sneška, nameštaja, svih sitnih detalja i drugog mini nameštaja sopstvenim rukama. Imaćete opuštajuće vreme završavajući umetničko delo!

Ovo je san svakog minijaturnog kolekcionara. Potpuno samostalno izgrađena snežna kuća koju možete nazvati svojom.

DIMENZIJE SASTAVLJENE SNEŽNE KUĆE: 20,0 * 13.0 * 16.3 cm
MNOGO JEDINSTVENIH DETALJA: Stolica, nameštaja, lutkica, led svetlo, muzička kutija
ORIJENSTACIONO VREME SASTAVLJANJA 3D MODELA : 9 sati

OSEĆITE OSEĆAJ ISPUNJENOSTI: Zabavite se u svakoj „uradi sam“ izradi, od bojenja, šivanja do sklapanja, čak i ponovnog ukrašavanja. Potrebno je strpljenje i spretnost, ali nije teško!

ODLIČAN POKLON I DEKOR: Jedinstveni praktični poklon za svakog ljubitelja „uradi sam“ modela ili bilo koju priliku kao što su Božić, Majčin dan, rođendan. Prelepi dizajni ga čine umetničkim kućnim dekorom kada se završi.

NABAVITE JOŠ IDEJA: Ako imate kreativnije „uradi sam“ ideje za ponovno ukrašavanje kompleta, nemojte oklevati da to uradite! Dodavanje vašeg posebnog dodira poslu uvek može biti zabavnije.

Mob 1: 065 26 36 336
Mob 2: 060 08 87 201
Sajt: www. carolijashop. rs
IG stranica: carolija3dpuzzle
FB stranica: carolijashop-carolija3dpuzzle
ID Oglasa: #149341325
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.