slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Drvene igračke drvena udaraljka

750 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
375
22
pre 11 dana
Drveneigrackebg
Član od 22.04.2015.
Svi oglasi

DRVENA UDARALJKA 750,00

 

 

? Uputite se u svet mašte i razvoja motorike! ?

? Udari, zabavi se i razvijaj se! ?

Predstavljamo vam našu edukativnu drvenu igračku koja je savršena za mališane koji žele istražiti i razviti svoju motoriku i koordinaciju. S ovom igračkom, vaši mališani će se provesti kroz zabavnu avanturu učenja, gde se kuglice udaraju čekićem na odgovarajućim poljima kako bi bile ubačene u drvenu kutiju.

?Zašto je ova igračka posebna? ?

✅ Podstiče motorički razvoj: Vaši mališani će vežbati preciznost pokreta i koordinaciju oko-ruka dok pokušavaju pogoditi kuglice čekićem i ubaciti ih u kutiju.

✅ Učenje kroz igru: Ova igračka je sjajan način da deca uče o uzročno-posledičnoj vezi. Udaranje kuglica čekićem rezltuje njihovim ubacivanjem u kutiju, potičući logičko razmišljanje.

Pridružite se zabavi i motoričkom razvoju vašeg mališana uz našu edukativnu drvenu igračku! ??

Dimenzije: 11cm x 11cm x 6cm
Uzrast: 3+
Cena: 750

 

#EdukacijaKrozIgru #MotoričkiRazvoj #DrvenaIgračka #KoordinacijaPokreta #ZabavaZaDecu #RazvojMotorike #Kreativnost #Istraživanje

ID Oglasa: #124095766
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.