slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Igračka za decu pecanje na magnet WOWOW TOYS

26 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
41
2
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Ribolovna igra za decu od 3 godine – Ova igra pecanja ribe odlična je zabava za decu. Provešćete sate hvatajući ove divno dizajnirane drvene ribice sa njihovim štapom za igračke. Igra ribolova za decu uključuje dve ribe, tako da mogu da se igraju sa prijateljem ili članom porodice.

Kul pokloni za 3 godine: Igračke su odličan poklon, a naša ribarska igra nije izuzetak, jer će ova zabavna dečija igra o pecanju ribe od 3 godine pružiti vašem dečaku ili devojčici sate zabave. Idealan kao poklon dečacima i devojčicama od 3 godine za rođendane ili kao božićni poklon.

Specifikacije proizvoda magnetne igre ribolova: Magnetna dečija igra za pecanje se sastoji od ukupno 30 delova i pruža zabavu tokom učenja, jer su pažljivo dizajnirane drvene ribice označene slovima. Ova igračka za pecanje je pogodna za decu stariju od 3 godine.

Ribolov sa oznakom CE – Ova drvena igračka od 3 godine je napravljena od bezbednih, netoksičnih materijala i ne lepi se za ruke. Naša igračka za pecanje ribe je testirana u skladu sa najvišim britanskim CE standardima, kao i svi naši proizvodi, kako bismo osigurali bezbednost vaše dece. Obavezno obratite pažnju na kvalitet u poređenju sa drugim dečijim igračkama za pecanje.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #160032189
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.