slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Magicna 3D tabla za crtanje i pisanje

1.190 dinFiksno

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
58
5
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Fenix
Član od 11.11.2021.
Svi oglasi
 Bez obzira idete li na putovanje automobilom ili u poseti prijateljima ili rodbini, možete računati na naš sjajan predlog koja će vašu decu zaokupiti i zabavljati! Uzbudljiv, novi način crtanja, skiciranja i stvaranja! A to je – Magična tabla za crtanje – Magic Pad.
Magic Pad je 3D tabla i izgrađena je od visokokvalitetne plastike.

Učenje tokom šaranja:  Ova obrisiva tabla za crtanje savršena je za podsticanje vaše dece da nauče da crtaju i slikaju, što će poboljšati percepciju boja i omogućiti im zabavu.

Uključeno je sve što vam treba:  U pakovanju dobijate 3 dvostrana markera u 3 različite boje, sa kojima će vam biti lako da skicirate slike na šablonima. Uz tablu dobijate i 30 različitih šablona, koji će vam poslužiti da skicirate vaše omiljene junake iz crtaća. Možete crtati šablone prema vlastitim željama jer imate potpunu slobodu.

Crtaj-briši:  Ako niste zadovoljni trenutnim rezultatom, dovoljno je proći vlažnom krpom ili vlažnim maramicama i crtež će se već obrisati.

Poklon za decu:  Predstavlja savršen poklon za decu različite dobi u gotovo svim prilikama, uključujući rođendan, Božić, Novu godinu i još mnogo toga.

Najbolje od svega, magična tabla za crtanje i učenje čini zabavnim! Pokazao se odličnim za pravopis, matematiku i čitanje, i kao dobra podloga za školu.
Nosite ovu čarobnu tablu sa sobom bilo gde i bilo kada!

Troskove zamene ili povracaja robe snosi kupac. . .    

Rok za reklamaciju robe 5 dana. . .    

RADNA GARANCIJA !  

 Porucivanje se vrsi putem poruke na kupujem prodajem ili na broj telefona (poziv, sms, viber) Ime i prezime.     Ulica i broj.     Mesto i poštanski broj.     Broj telefona za kontakt.    

 Slanje:
Postexpress

Pogledajte sve moje oglase klikom na dugme    “ Svi oglasi” 

 Hvala Vam na saradnji
ID Oglasa: #142276674
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.