slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Muzički Sto sa Projektorom za Crtanje Jednorog

2.200 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
22
0
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Miki
Član od 18.10.2021.
Svi oglasi

Obuka interesovanja za crtanje: Igračka za projektor za praćenje i crtanje može da razvije interesovanje dece za crtanje, 24 vrste crtanih obrazaca od jednostavnih do složenih, iskoristi talenat za crtanje dece, stimuliše dečiju kreativnost i maštu, poboljša finu motoriku i koncentraciju dece.

Jednostavan za upotrebu: Nakon umetanja diska u igračku projektora za umetničko crtanje za decu i prilagođavanja uzorka da bude jasan, deca mogu da crtaju i boje projektovani uzorak. Stolna ploča se može koristiti kao tabla za crtanje i crtanje.

Vrhunski kvalitet: Slatke dečje daske za crtanje i pisanje su napravljene od visokokvalitetnog ABS materijala, a uglovi stola za crtanje za slikanje su zaobljeni tako da glatke ivice ne povrede ruke, deca ih mogu bezbedno koristiti. Dečiji projektor ima noge koje se mogu ukloniti, koje se mogu postaviti na sto ili nagnuti, ili direktno kao sto za učenje.

Održavajte čistoću: Stol za slikanje umetničke projekcije koristi porcelanski raspored za jasno i glatko pisanje i slikanje, sa maramicom za brzo i lako brisanje naslikanih šara, održavajući ga čistim u svakom trenutku. Takođe dolazi sa slikovnicom u kojoj možete da nacrtate projektovane šare na papiru kako biste sačuvali izvanredan rad vašeg deteta.

Možete nabaviti: pametni sto za crtanje projektora (12,6 * 9,5 * 14,5 inča), 3 tacne za projekcije (24 šablona), 12 olovki u boji, 1 slikovnicu, 1 maramicu. Ovaj edukativni set za crtanje savršen je za božićne rođendanske poklone za decu uzrasta od 3 do 12 godina.

Šaljemo Bex Kurirskom Službom:

-Ime i prezime,

-Kontakt telefon,

-Adresa i broj,

-Poštanski broj i grad.

Postoji mogućnost i LIČNOG PREUZIMANJA!

ID Oglasa: #159428239
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.