slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Pametni pas- smart dog TEDDY

2.550 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
40
2
pre 12 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Neron shop
Član od 26.12.2020.
Svi oglasi
Pametni robot pas Teddy

Interaktivni robot pas na daljinski

Pametni pas Robo kuca Teedy Robot kuca


Teddy peva i odmahuje glavom, ima glasovno upravljanje i režim programiranja funkcija.  

Teddy pas ima prelep izgled bele boje sa LED repom. Napravljen je od vrhunskog plastičnog materijala, čvrst je, otporan na pad, izdržljiv i ekološki prihvatljiv. Deci će se svideti. Ako ste zabrinuti oko toga da ostavite decu kod kuće same ili nemate vremena da ih pratite, pametan robot Teddy je najbolja opcija.
Funkcije: odmahivanje glavom, hodanje, zaustavljanje, režim programiranja, muzika, glasovno aktivirana interakcija, smešan glas, lavež.

Režim pametnog programiranja omogućava deci da koriste maštu za programiranje. Samo izaberite režim programa i pritisnite bilo koji funkcijski taster za programiranje, a zatim ponovo pritisnite taster programa za reprodukciju.

Glasovna kontrola: možete zvukom kontrolisati psa robota. Ovaj robot-pas ima ugrađen indukcioni sistem glasovne kontrole. Reagovaće kada pljesnete rukama, takođe možete da ga kontrolišete da peva i igra.

Možete prilagoditi akcije putem inteligentnog programiranja. Ima pseće lajanje i trese blistavim repom kada se kreće kao pravi pas. Mali Tedi takođe može da priča zanimljive priče i saznanja, a da beba uči dok se igra.
Robot igračka može odmahnuti glavom i krenuti napred, kao pravi pas koji ide ka vama i odmahuje glavom. Ima ugrađene tri srećne pesme koje se mogu slobodno prebacivati, što može negovati bebin osećaj za muziku.

Specifikacije:
Model:   Teddy dog K19
Glavni materijal: plastika.
Bela boja.
Veličina robota:  19 x 15 x 10 cm.
Udaljenost daljinskog upravljača: oko 9,8 stopa.
Robot baterija: 3 x 1,5V AA baterije (nisu uključene).  Baterija za daljinski upravljač: 1 ćelija sa dugmićem (uključena).
ID Oglasa: #147269489
Informacije
Svi proizvodi su potpuno novi i nalaze se u originalnoj fabričkoj ambalaži.  

Slanje kurirskom službom ili lično preuzimanje u Beogradu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.