slika
slika
1 od 2

POP IT PUSH GAME Konzola za decu - Novo-Akcija

999 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
42
1
pre 2 dana
Odgovara na 40% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Bane
Član od 22.12.2014.
Svi oglasi

POP IT PUSH GAME Konzola za decu - Novo-Akcija

 

 

Opis proizvoda

Ova fidget konzola omogućava deci da se zabavljaju satima, smanjujući vreme ispred ekrana i idealna je za oslobađanje od stresa i senzorno istraživanje. Sa laganim i prenosivim, to je savršena igračka za putovanje za decu uzrasta od 3-12 godina i više.

Ugrađena sa 4 režima, svaki sa različitim nivoima težine, uključujući režim misije, režim memorije, režim bodovanja i režim za više igrača, ova fidget igračka je brza, izazovna i tako zabavna! Pomaganje u vežbanju dečijih sposobnosti razmišljanja i takmičenja, koncentracije i saradnje. Ova neverovatna igračka za izazov za mozak je zabavna za sve uzraste!

Da bi pobedili ovu brzu i izazovnu igru slagalice koja se razvija u dekompresiji, deca moraju da održavaju visok nivo koncentracije i puste svoje ruke i mozak da rade efikasnije. Ovo pomaže kod razvoja sposobnosti reagovanja, pamćenja i logičkog razmišljanja kod dece i poboljšava fleksibilnost prstiju, što je veoma korisno za senzorni razvoj dece i oslobađanje od stresa.

Pop light fidget igra je napravljena od visokokvalitetnih netoksičnih materijala da bi dugo trajala i bezbedna za decu. Ima ugrađena LED svetla i podesivu jačinu zvuka (može se potpuno isključiti). Čvrsti mehur se lako pritiska, a mat drška se lako drži. Potrebne su 3 AAA baterije (nisu uključene). Bez delova, samostalni dizajn je odličan za putovanja.

Ova svetleća fidget igračka je idealan poklon za decu, tinejdžere, pa čak i odrasle za Božić, Noć veštica, rođendane, Uskrs, Dan zahvalnosti, porodična okupljanja ili bilo koju drugu priliku

ID Oglasa: #160821336
Informacije

Ukoliko želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke na KP ili u sms-u, Viber -u ili Whats App na broj telefona 064/557-43-66  Bane


-Ime i Prezime
- Mesto 
-Ulica i broj
-Kontakt telefon


Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.  
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.