slika
slika
slika
1 od 3

Robo kuca na daljinski - Kuca sa daljinskim upravljacem

1.999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
69
3
pre 13 dana
Odgovara na 6% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip I Sara - 0637022935
Član od 24.06.2020.
Svi oglasi
Nova robo kuca sa daljinskim upravljacem

Ovo je pametan RC Teddi Robot. To je pratilac za decu koji omogućava pevanje i odmahivanje glavom. Toliko je pametno da ima i glasovno upravljanje i režim programiranja. Ako ste zabrinuti oko toga da ostavite decu kod kuće same ili nemate vremena da ih pratite, pametan robot Teddy je najbolja opcija.  

Karakteristike:  
Funkcije: hodanje napred, odmahivanje glavom, zaustavljanje, režim programiranja, muzika, glasovno aktivirana interakcija, smešan glas, lavež.  
Predivan  izgled: Ovaj pametni robot ima divan plišani izgled sa LED repom. Napravljen od vrhunskog plastičnog materijala, čvrst je, otporan na pad, izdržljiv i ekološki prihvatljiv. Deci će se dopasti.  
Pametno programiranje: Režim pametnog programiranja omogućava deci da koriste maštu za programiranje. Samo izaberite režim programa i pritisnite bilo koji funkcijski taster za programiranje, a zatim ponovo pritisnite taster programa za reprodukciju.  
Glasovna kontrola: ugrađeni indukcijski sistem za upravljanje glasom, možete kontrolirati robotskog psa pjevanjem i kretanjem kroz zvuk.  


Specifikacije:
  
Model: K19
Glavni materijal: plastika.  
Bela boja.  
Veličina robota: 7,5 k 6 k 3,9 inča.  
Udaljenost daljinskog upravljača: oko 9,8 stopa.  
Robot baterija: 3 k 1,5V AA baterije (nisu uključene).  
Baterija za daljinski upravljač: 1 ćelija sa dugmićem (uključena).


Ako zelite da porucite, posaljite nam poruku sa vasim podacima (ime,  prezime, adresa i broj telefona) preko KUPUJEM PRODAJEM, ili poruku na broj telefona 0637022935 ili to mozete obaviti pozivom na broj 0637022935! ! !
ID Oglasa: #142928138
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.