slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Zanimljiv dispenzer za vodu i sokove za decu

1.599 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
21
1
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Oživite svakodnevne trenutke vašeg mališana uz naš zanimljivi dispenzer za vodu i sokove za decu, sada dostupan po posebnoj ceni! Ova interaktivna igračka ne samo da je jednostavna za upotrebu, već i razvija samostalnost i veštine kod deteta.

Mini dispenzer za decu možete lako razdvojiti, oprati i dezinfikovati, pružajući vam mir uma kada je u pitanju higijena igračaka. Ova praktična karakteristika omogućava vam da održavate igračku čistom i sigurnom za svakodnevnu upotrebu.

Bilo kad i bilo gde - Ova igračka je odlična za upotrebu unutar ili van kuće, čineći svaki izlet ili odlazak u prirodu nezaboravnim. Slatki dizajn životinje će nasmejati i oraspoložiti vaše dete, pružajući im dodatnu radost tokom ispijanja omiljenog napitka.

Interaktivna igračka za decu - Osim što pruža praktičnost, naš dispenzer je i edukativna igračka koja će razviti dobre navike kod vašeg deteta. Neka pije vodu na zanimljiv način, pretvarajući svaki obrok u igru i učenje.

Mini dozer preslatkog oblika - Veoma jednostavan za upotrebu, dopuštajući vašem detetu da bude samostalno. Sa slatkim dizajnom životinjica, ovaj dispenzer privući će pažnju mališana i dodati element zabave u svakodnevne aktivnosti.

Ulepšajte svaki trenutak sa Zanimljivim dispenzerom za vodu i sokove za decu. Poručite ga odmah i dopustite svom detetu da uživa u ispijanju napitaka na poseban način!

Karakteristike:  

  • Dimenzije dozera sa flašicom: 18 x 8 cm
  • Dimenzije čaše: 4cm x 4cm
  • Edukativna igračka
  • Jednostavno za upotrebu
  • Razvija samostalnost i veštine kod deteta
  • Lako se moze razdvojiti, oprati i dezinfikovati
ID Oglasa: #162433705
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.