slika
slika
slika
1 od 3

Muzička kraba za kupanje

1.599 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
54
0
pre 14 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Denis Shop
Član od 28.11.2020.
Svi oglasi
Opis
Muzička penušava Žaba za kupanje sjajna igračka koja kupanje dece čini zabavnim i interesantnim bez plača i negodovanja dece.

Deca često imaju odbojnost prema kupanju, uglavnom zbog toga što moraju da prekinu sa igrom kako bi se okupali. Igranje sa balonima obožavaju sva deca. Učinite svom detetu kupanje zabavnim i nezaboravnim. Može se koristiti na više način:

U žabu sipajte kupku i pritiskom na dugme ona će konstantnim ispuštanjem penušavih mehurića privlačiti pažnu detetu, a Vama dati mogućnost da nesmetano obavite kupanje bez plača i neraspoloženja, penušava Žaba će napraviti žurku sa balončićima.

Muzička penušava Žaba ima mogućnost da reprodukuje 12 dečijih muzičkih numera koje će upotpuniti dečiju zabavu u toku kupanja.

A ako deci dosadi i muzika i balončići uvek žabu mogu koristiti kao igračku u vodi. Izrađena je od kvalitetne ABS plastike koja je čini vodootpornom i dugotrajnom igračkom za decu!

Više nećete morati da nagovarate mališane da pođu na kupanje, sada će to činiti sa radošću! Napravite im njihovu pravu malu žurku sa balončićima u kadi ili tuš kabini, pustite im neke od najlepših melodija i uživajte dok se vaše dete raduje!

Lako se montira na pločice uz pomoć vakumskih držača sa zadnje strane


Potrebni podaci za poručivanje  su:  
Ime 
Prezime
Broj 
Grad
Mesto/naselje
Moguće porucavnje na sledeci broj
0612097951
Slanje se obavlja postexspressom 
Pogledajte  naše  ostale ponude
ID Oglasa: #134059571
Informacije
Postovani

Mozete poruciti putem poruke Ili pozovite

Upisite vase ime, prezime, adresu i broj telefona.

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona

☎️☎️☎️ 0601411300 ☎️☎️☎️

Svi proizvodi su u fabrickom pakovanju NOVO

Tu smo za sva pitanja u vezi proizvoda

Srecna kupovina
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.