slika
slika
slika
1 od 3

Dečiji tobogan

7.490 din

Babušnica
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Sigurna Online Prodaja
Član od 07.06.2021.
Svi oglasi

???Dečiji tobogani su jedna od najpopularnijih dečjih igračaka, ali su takodje i veoma korisni i dobri za decu i to iz više razloga???

✅1. Fizički razvoj dece je jedna od najbitnijih stvari, a penjanje i spuštanje niz tobogan zahtevaju da deca koriste mišiće, razvijaju ravnotežu i koordinaciju pokreta. Ova vrsta igre pomaže razvijanju mišića, povećanju kondicije, koncetracije i celokupnom poboljšanju motoričkih veština.
✅2. Jačanje samopouzdanja i razvijanje hrabrosti. Penjanje i spuštanje niz tobogan mogu biti veoma izazovni za decu, prava avantura, pogotovo ako su malo veći ili strmiji. Savladavanje tih izazova pomaže deci da razviju hrabrost, samopouzdanje i osećaj samostalnosti.
✅3. Razvijanje socijalnih veština. Tobogani su često deo dečjih igrališta i parkova ili se nalaze u dvorištima stambenih zgrada ili kuća, gde se deca igraju zajedno. Deca se tu druže, čekaju zajedno u redu ili igraju neke igre gde je tobogan sastavni deo njih. Takodje oni tu pomažu jedni drugima i tako razvijaju empatiju, a sve te interakcije podstiču socijalne veštine, učenje strpljenju, deljenju i razumevanju društvenih normi.
✅4. Razvijanje kreativnosti kroz zajedničke igre

?Tobogan za decu  148x43x81cm ?

▪️Spust tobogana je dužine 140 cm.
▪️Ergonomski i stabilan tobogan, pa je bezbedan da se slučajno ne prevrne.
▪️Merdevine su sa širokim stepenicama i deca se veoma lako penju
▪️Stabilan tobogan namenjen deci, sa blagim spuštanjem, dužine 140 cm i širokih stepenica
▪️Može se lako sklopiti
▪️Savršeno za stan i baštu
▪️Opciono, možete priključiti vodeni tuš na izlaz.
▪️Tobogan je napravljen od visokokvalitetnog materijala otpornog na vremenske uslove
?MAKSIMALNO OPTEREĆENJE 50KG
▪️Visina: 81cm.
▪️Širina: 44cm.

CENA 7.490 dinara

Sifra As1

ID Oglasa: #165367632
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.