slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Projektor sa 18 slajdova

4.200 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
10
2
pre 12 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dragan
Član od 23.03.2015.
Svi oglasi

?【18 слајдова】: Богато шарама за Божић, Ноћ вештица, Ускрс, карневал, Дан захвалности, рођендане, Краљичин дан, Први април, Нову годину, Свет мора, Дан заљубљених, Дан Светог Патрика. Такође има много живахних и занимљиве шаре које се допадају вашем детету и обогаћују цео ваш одмор.
?【Ефекат таласања шарене воде】: Десет боја специјално дизајнираних: ефекат таласања воде у једној боји укључује црвену, белу, плаву и зелену. Двобојни ефекат таласања укључује црвено зелено, црвено плаво, црвено бело, зелено бело, зелено плаво, плаво бело . Ефекат покретног воденог таласа за стварање лепе и мирне ноћне атмосфере је најбољи избор да ваше дете заспи.
?【2 начина уградње】: Постоји колац за спољашњу употребу који је заглављен у земљу, као и равна основа за активности у затвореном простору. Само пронађите место које желите, а затим га укопчајте у земљу, а затим изаберите слајд који желите да пројектујете и користите даљински управљач да промените боју или подесите време за рад.
?【Аутоматско подешавање времена са РФ даљинским управљачем】: Са нашим бежичним РФ контролером, можете променити различите режиме као што су динамички, фиксни, светлуцави и искључени, енергетски ефикасни да бисте уштедели новац. Такође има функцију временске петље, подразумевано 6 сати у редовно време, дугме "2Х/4Х/6Х" за тајмер, Поставља водоотпорно светло баштенског пројектора на 2/4/6 сати укључено, 22/20/18 сати искључено дневног циклуса. Препоручена удаљеност пројекције од 16-26 стопа.
?【Водоотпоран и квалитетан сигуран】: Са издржљивим АБС и ИП44 водоотпорним дизајном, може да издржи различите врсте времена укључујући сунце, кишу, интензивну сунчеву светлост или снег напољу. Да бисмо вам пружили боље искуство, продужавамо дужину кабла на 16 стопа (употреба на отвореном/у затвореном).


Даљинско управљање:

Ф+/Ф-: Слика трепери (брже и спорије)

ОН/ОФФ (горе) : укључите/искључите клизач

М+/М-(горе): Слика се креће (брже и спорије или заустављање)

ЦИКЛИЧНИ 1: репродукција петље у боји (једна по боја)

ЦИКЛИЧНИ 2 : репродукција петље у боји (две боје истовремено)

В/Г/Б/Р: бела, зелена, плава, црвена.

М+/М- (доле): Водени талас се креће (брже и спорије или зауставља)

 

Спецификације:

Потрошња енергије: 7В

Улазна снага: 100-240В АЦ 50/60ХЗ 1000мА

Боја светла: Бела Црвена Зелена Плава

Материјал кућишта: АБС

Снага водоотпорна класа: ИП65

Дужина кабла: 5М16.5ФТ

Удаљеност даљинског управљача: 12М

Сертификација: УЛ ФДА ФЦЦ ЦЕ РОХС ИП65.

ID Oglasa: #164010031
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.