slika
slika
slika
slika
1 od 4

Trambolina 244cm + gratis merdevine BESPLATNA DOSTAVA!

22.000 dinFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
59
1
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
TNT Shop Subotica
Član od 03.03.2023.
kp izlog

Svaki roditelj se trudi da obezbedi kvalitetno i zdravo odrastanje svoje dece. Jedno od fantastičnih rešenja, koje osim fizičke aktivnosti garantuje i nezaboravnu zabavu je trambolina.
Izuzetno sigurne i stabilne, savršene su za decu svih uzrasta. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala, pa možete biti sigurni da su vaša deca potpuno bezbedna tokom igre.

Galvanizovani čelični ram (otporan na koroziju), galvanizovane čelične opruge, kao i čvrsta elastična podloga za skakanje čine fantastičnu konstrukciju tramboline. Zaštitna mreža sa sigurnosnim kopčama garantuje uvek bezbednu igru vašim mališanima. Trambolina je otporna na sve spoljašnje vremenske uslove.

Sjajan su način da vaša deca unaprede svoje motoričke sposobnosti, što je veoma važno za njihov kasniji razvoj. Na ovaj način, deca razvijaju ravnotežu i koordinaciju. Takođe, skakanje na trambolini pomaže u jačanju mišića i pravilnog fizičkog razvoja.

Vaše dvorište sada može postati fabrika dečijih osmeha. Neka ono postane omiljeno mesto za igru mališana. Podržimo zdravo i srećno odrastanje naše dece.

Nosivost tramboline je do 150kg.

Uz trambolinu, čelične merdevine su GRATIS.

Prečnik:  244cm
Opterećenje:  150kg
Težina seta:  42kg
Visina tramboline sa zaštitnom mrežom:  220cm
Zaštitna mreža, spoljna, navlači se preko stubova
Zaštita na stubovima od plave pene
Zaštita iznad opruga od penastog sunđera presvučena otpornom ceradom
Merdevine od čelika
Konstrukcija:  galvanizovani čelik (nerđajući)
Originalno pakovanje sa uputstvom i alatom

ID Oglasa: #165549326
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.