slika
slika
slika
slika
1 od 4

Trambolina Sa Mrežom 366Cm+ Merdevine

55.998 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
63
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi
BESPLATNA POŠTARINA

TRAMBOLINA SA MREŽOM 366CM+ MERDEVINE

ŠIFRA: SMA 711445

TRAMBOLINA SA MREŽOM 366CM+ MERDEVINE
Specifikacija

  • Tip: Sa mrežom

  • Boja: Crno zelena

  • Dimenzija: Prečnik 366cm

  • Masa: 55kg

  • Proizvođač: MYTOLE





Trambolina sa mrežom od 366cm sa dodatkom merdevina je idealna zabava za celu porodicu. Uživajte u aktivnom provođenju vremena na otvorenom, skačući na ovoj izdržljivoj trambolini.


Sa svojim prečnikom od 366cm, ova trambolina pruža dovoljno prostora za skakanje i zabavu za sve uzraste. Bezbednosna mreža koja je uključena osigurava da vi i vaša porodica budete sigurni tokom svih skokova.


Ova trambolina je izuzetne izdržljivosti i kvaliteta zahvaljujući proizvođaču MYTOLE. Sa masom od 55kg, trambolina je stabilna i čvrsta, pružajući vam bezbedno iskustvo tokom vaših skokova.


Trambolina sa mrežom 366cm + merdevine je dizajnirana tako da pruža maksimalnu udobnost i sigurnost. Zahvaljujući dodatnim merdevinama, ulazak i izlazak s trampoline postaju mnogo lakši i bezbedniji.


Ova trambolina je uvezena od strane kompanije , koja je poznata po svom kvalitetu i pouzdanosti. Zemlja porekla je Kina, gde je trambolina pažljivo proizvedena kako bi se osigurala visoka kvaliteta proizvoda.


Uživajte u vremenu provedenom na otvorenom i pružite svojoj porodici nezaboravne trenutke sa TRAMBOLINOM SA MREŽOM 366CM+ MERDEVINE.



Prednosti

  • Izdržljiva trambolina sa mrežom za maksimalnu bezbednost

  • Veliki prečnik od 366cm pruža dovoljno prostora za skakanje i zabavu

  • Merdevine omogućavaju lak ulazak i izlazak s trampoline

  • Kvalitetan proizvod od cenjenog proizvođača MYTOLE



Uzmite ovu trambolinu i osetite radost i uzbuđenje dok skačete na njoj. Bezbednosna mreža i stabilna konstrukcija garantuju da će svi uživati ​​u sigurnoj zabavi na otvorenom. [Aktervaciona povoruka]


Ne propustite priliku da vaša porodica uživa u aktivnom i zabavnom vremenu provedenom na otvorenom. Nabavite TRAMBOLINU SA MREŽOM 366CM+ MERDEVINE danas i stvorite nezaboravne uspomene.




ID Oglasa: #161602304
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.