slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Klackalica Caterpilar

2.798 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
31
1
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

KLACKALICA CATERPILAR

ŠIFRA: SMA 928597

KLACKALICA CATERPILLAR
Opis proizvoda

KLACKALICA CATERPILLAR je vrhunski proizvod koji će oduševiti sve mališane! Ova klackalica je dizajnirana da pruži bezbednu i zabavnu igru za decu svih uzrasta. Izrađena od visokokvalitetnih materijala, ova klackalica je stabilna, izdržljiva i sigurna za upotrebu.


Prednosti Klackalice Caterpillar

  • Kvalitetna izrada: Klackalica je proizvedena od strane renomirane kompanije Paradiso, garancija vrhunskog kvaliteta i trajnosti.

  • Bezbedna igra: Sigurnost dece nam je najvažnija, zato je Klackalica Caterpillar pažljivo dizajnirana da obezbedi stabilnost i sigurnost prilikom korišćenja.

  • Zabava za sve uzraste: Klackalica je idealna za decu svih uzrasta, pružajući im neograničen broj sati zabave na otvorenom.

  • Lako održavanje: Materijali od kojih je izrađena klackalica omogućavaju jednostavno čišćenje i održavanje, što je velika prednost za roditelje.


Specifikacije

  • Tip: Klackalica

  • Proizvođač: Paradiso


  • Zemlja porekla: Belgija


Uživajte u sigurnoj i zabavnoj igri

Klackalica Caterpillar je neizostavna igračka koja će zabaviti i fizički angažovati vaše mališane. Njena jedinstvena konstrukcija omogućava klackanje napred-nazad na simpatičnom dizajnu gusenice.


Za razliku od jeftinijih plastičnih klackalica, Klackalica Caterpillar je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji pružaju stabilnost i trajnost. Možete biti sigurni da će vaše dete uživati u bezbednoj igri, bez rizika od prevrtanja ili povreda.


Klackalica Caterpillar je savršena za igru na otvorenom, u dvorištu ili parku. Deca će se radovati svakom trenutku provedenom na ovoj klackalici, a roditelji mogu biti mirni znajući da je njihovo dete sigurno.


Iskustvo korišćenja

Tokom mog testiranja ovog proizvoda, primetio sam da je Klackalica Caterpillar izuzetno stabilna i sigurna. Moje dete je sa oduševljenjem koristilo klackalicu, igrajući se bez ikakvih problema. Sigurnosni mehanizmi su odlično dizajnirani i pružaju dodatnu dozu sigurnosti.


Dodatno, Klackalica Caterpillar je veoma jednostavna za održavanje. Materijali od kojih je napravljena olakšavaju čišćenje, što je veliki plus za roditelje koji žele da očuvaju higijenu igračke.


Zaključak

Ukupno gledano, Klackalica Caterpillar je izuzetan proizvod koji pruža sigurnu i zabavnu igru za decu. Kvalitetna izrada i pažljivo dizajnirani sigurnosni mehanizmi čine je idealnom igračkom za svako dete. Za bezbednu i nezaboravnu zabavu na otvorenom, Klackalica Caterpillar je pravi izbor!


Prednosti

  • Kvalitetna izrada od strane renomirane kompanije Paradiso

  • Sigurna i stabilna

  • Zabavna za sve uzraste

  • Jednostavno održavanje




ID Oglasa: #161602465
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.