slika
1 od 1

Konopac Sa Čvorovima P25 2,5M

2.238 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
29
2
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

KONOPAC SA ČVOROVIMA P25 2,5M

ŠIFRA: SMA 946861

KONOPAC SA ČVOROVIMA PP25-2,5M
PREDSTAVLJAMO VAM VRHUNSKI KONOPAC ZA DEČIJU IGRU

Ljuljanje je omiljena aktivnost svakog deteta. Ovaj konopac sa čvorovima PP25-2,5M će pružiti vašem detetu neograničeno uživanje u igri na otvorenom. Izdržljiv i bezbedan, ovaj konopac je dizajniran kako bi deci pružio maksimalnu stabilnost i sigurnost.


VRHUNSKA IZDRŽLJIVOST I SIGURNOST

Želite svojoj deci da pružite najbolje iskustvo za igru na otvorenom? Ovaj konopac je pravi izbor! Izrađen od sintetičkog kanapa, ovaj konopac je izuzetno izdržljiv i otporan na razne vremenske uslove. Sa jasno definisanim i jakim čvorovima, ovaj konopac pruža maksimalnu sigurnost i stabilnost tokom ljuljanja. Bez obzira na to koliko se dete ljulja, možete biti sigurni da će konopac izdržati sve izazove.


PRAKTIČNA DUŽINA I LAKO KAČENJE

Dužina od 5 metara ovog konopca omogućava veliku fleksibilnost i mogućnost prilagođavanja svakom prostoru. Bez obzira da li je to drvo u dvorištu ili greda na terasi, ovaj konopac može da se prilagodi i omogući vašem detetu da se ljulja na bilo kojem mestu. Sa jednostavnim sistemom za kačenje, ovaj konopac se lako montira i demontira, čime se olakšava skladištenje i prenošenje.


DOŽIVITE IZNIMNU UDOBNOST I ZABAVU

Vaše dete zaslužuje samo najbolje, a ovaj konopac je tu da im pruži najudobnije i najzabavnije iskustvo. Sa ovim konopcem, vaše dete će uživati u sigurnoj i stabilnoj igri na otvorenom. Bilo da se grupno ljuljaju sa drugarima ili uživaju u mirnoj igri, ovaj konopac obezbeđuje izuzetnu udobnost i zabavu.


ISTRAJNOST U KVALITETU I BEZBEDNOSTI

Kao proizvod HERMIC, ovaj konopac je pažljivo izrađen sa fokusom na kvalitet i bezbednost. Uvoznik je renomirana kompanija koja je poznata po svom izboru visokokvalitetnih proizvoda. Možete biti sigurni da je ovaj konopac pouzdan i siguran za upotrebu.


SPECIFIKACIJE

  • Tip: Ljuljaška konopac

  • Materijal: Sintetički kanap

  • Boja: Bež

  • Masa: 1kg

  • Dužina: 5m

  • Proizvođač: HERMIC



PREDNOSTI

  • Izuzetno izdržljiv konopac

  • Sigurna i stabilna igra na otvorenom

  • Praktična dužina i lako kačenje

  • Obezbeđuje vrhunsku udobnost i zabavu


ZAPOČNITE NEZABORAVNU IGRI NA OTVORENOM SA KONOPCEM SA ČVOROVIMA PP25-2,5M

Iskoristite priliku da svojoj deci obezbedite sjajno iskustvo ljuljanja na otvorenom. Sa konopcem sa čvorovima PP25-2,5M vaše dete će uživati u sigurnoj, stabilnoj i udobnoj igri na otvorenom. Ne čekajte više, već danas nabavite ovaj izuzetan konopac i omogućite svom detetu nezaboravnu avanturu!


Pročitajte više o ovom sjajnom proizvodu na OXO MARKET.




ID Oglasa: #161602581
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.