slika
slika
1 od 2

Bekstvo dinosaurusa T-reksa Lego Jurassic World

6.690 din

Beograd | Palilula
Novo
97
3
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Olimp sport
Član od 31.05.2013.
kp izlog

Uživaj u višesatnoj uzbudljivoj akciji sa dinosaurusima uz ovaj komplet za igru inspirisan filmom „ Svet iz doba jure Dominion“ . Napravi aerodrom sa helidromom, helikopterom i ogradom za moćnog T-reksa koju će da probije. Komplet takođe sadrži figure Ovena Grejdija, Zije Rodrigez i čuvara iz divljine, mini-figure, kao i jaje dinosaurusa, voki-toki i pištolj za uspavljivanje, uz koje možeš da smišljaš svoje uzbudljive priče.

 

Mališani koji vole dinosauruse i sjajna vozila uživaće dok uče da grade uz komplet za igru namenjen deci uzrasta 4+ LEGO® Jurassic World Bekstvo dinosaurusa T-reksa (76944). Sadrži aerodrom sa helidromom, garažu, helikopter, bagi i sklopivu ogradu, kao i podesivu figuru T-reksa. Tu su i 3 mini-figure – Oven Grejdi, Zia Rodrigez i čuvar divljih životinja – sa dodatnim elementima kao što su jaje dinosaurusa i voki-toki, koji inspirišu maštovitu igru. Jednostavna uputstva Jasna slikovna uputstva idealna su za decu koja tek uče da čitaju, a uz interaktivna digititalna uputstva, koja su dostupna u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions, gradnja modela je još zabavnija. Porodična zabava Igračke za gradnju LEGO 4+ najbolji su pokloni za upoznavanje male dece sa univerzumom omiljenih filmova, TV junaka i običnih heroja. Sadrže modele sa kockom za početnike, tako da početnici mogu da grade uz samo malu pomoć nekog odraslog ili starijeg brata ili sestre.

  • Dimenzije: 382 × 262 × 56.5 cm
  • Preporučeno za uzrast: 4+
  • Delova: 140
  • Masa za dostavu: 0.5 kg

Artikli iz oglasa nisu uvek dostupni, jer se radi o asortimanu od preko 21000 artikala, od različitih proizvođača ili uvoznika. Kako nam lageri nisu dostupni u svakom momentu, radi provere dostupnosti artikla, i eventualne cene dostave, možete se obartiti na neki od kontakt telefona našeg call centra:
065/225-7766
011/332-0256
Unapred, hvala na razumevanju.

ID Oglasa: #143740868
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.