slika
slika
1 od 2

Horajzon Zabranjeni Zapad Dugovrati Lego

10.990 din

Beograd | Palilula
Novo
97
4
juče
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Olimp sport
Član od 31.05.2013.
kp izlog

Otkrij Horajzon svet dok gradiš vrhunski model Dugovratog od LEGO® kocki. Oživi autentične funkcije ove legendarne mašine u LEGO stilu. Izloži je na postolju punom poznatih detalja krajolika Horajzon, uključujući drvo breze i zarđalo stop-svetlo. Dodaj LEGO mini-figuru heroja Aloja i figuru Posmatrača da upotpuniš impresivni centralni eksponat.

 

Napravite vrhunski model Dugovratog od LEGO® kocki (76989) – najčuvenije Horajzon mašine iz igrice „ Zabranjeni Zapad“ . Primenite pametne tehnike gradnje da biste dočarali autentične detalje ove Communications Class mašine, od glatke diskaste glave do dugačkih, tankih nogu. Prikažite Dugovratog na postolju sa detaljima pejzaža Horajzona napravljenih od kocki, uključujući drvo breze i zarđalo stop-svetlo. Mini-figura Aloja sa oružjem, kao i figura Posmatrača sa mogućnošću izbora plavih, žutih ili crvenih očiju, koje će biti dostupne od maja 2022, upotpunjuju ovu zadivljujuću centralnu figuru. Najbolji poklon Predivna nagrada za vas ili poklon inspirisan Horajzonom za dragog ljubitelja gejminga – ovaj komplet uključuje i brošuru sa postupnim uputstvom za gradnju, kao i sa insajderskom pričom o tome kako su LEGO dizajneri kreirali ovaj model. Gradite moć prisutnosti u sadašnjem trenutku Dobro došli u LEGO komplete za odrasle: zona zena za aktivnu, kreativnu gradnju detaljnih modela koji odaju počast svetovima igara, istorije, putovanja, sporta, nauke, tehnologije i zabave.

  • Dimenzije: 262 × 382 × 94 cm
  • Preporučeno za uzrast: 18+
  • Delova: 1222
  • Masa za dostavu: 1.5 kg
Artikli iz oglasa nisu uvek dostupni, jer se radi o asortimanu od preko 21000 artikala, od različitih proizvođača ili uvoznika. Kako nam lageri nisu dostupni u svakom momentu, radi provere dostupnosti artikla, i eventualne cene dostave, možete se obartiti na neki od kontakt telefona našeg call centra:
065/225-7766
011/332-0256
Unapred, hvala na razumevanju.
ID Oglasa: #143561549
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.