slika
slika
1 od 2

Kočija Hogvortsa i testrali - Lego Harry Potter

3.120 din

Beograd | Palilula
Novo
170
2
juče
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Olimp sport
Član od 31.05.2013.
kp izlog

LEGO® Harry Potter™ Kočija i testrali Hogvortsa™ (76400) igračka je za gradnju namenjena deci uzrasta od 7 i više godina, sa magičnim stvorenjima o kojima treba brinuti i vožnjama kočijama za užitak u beskrajnim avanturama.

 

Legendarni junaci i stvorenja
Mlade veštice, čarobnjaci i normalci sa užitkom će se priključiti Hariju Poteru i Luni Lavgud™ , koji otkrivaju odraslu jedinku i bebu testrala i u Zabranjenoj šumi. Tu su jabuka i meso kojim treba nahraniti mistična, krilata stvorenja pre vožnje kočijom koju vuče testral u narednu čarobnu avanturu. Ovaj složeni komplet inspirisaće decu da rekonstruišu nezaboravne scene iz filma „ Hari Poter i Red feniksa™ “ i da se igraju uloga u sopstvenim beskrajnim avanturama. Besplatna aplikacija LEGO Building Instructions omogućava deci da pregledaju, uveličavaju i rotiraju model dok grade, što daje neverovatan osećaj sveobuhvatnosti i interakcije tokom procesa gradnje.

 

Uđi u Zabranjenu šumu sa Harijem Poterom™ i Lunom Lavgud™ – srešćeš odraslu jedinku i bebu testrala u potrazi za hranom među drvećem! Sprijatelji se sa misterioznim krilatim stvorenjima tako što ćeš im ponuditi jabuku i komad mesa. Zatim prikači kočiju za odraslog testrala i odvezi se iz Hogvortsa™ do Hogsmida™ i nazad!

  • Dimenzije: 26.2 × 14.1 × 4.8 cm
  • Preporučeno za uzrast: 7+
  • Delova: 121
  • Masa za dostavu: 0.5 kg
Artikli iz oglasa nisu uvek dostupni, jer se radi o asortimanu od preko 21000 artikala, od različitih proizvođača ili uvoznika. Kako nam lageri nisu dostupni u svakom momentu, radi provere dostupnosti artikla, i eventualne cene dostave, možete se obartiti na neki od kontakt telefona našeg call centra:
065/225-7766
011/332-0256
Unapred, hvala na razumevanju.
ID Oglasa: #143559154
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.