slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

LEGO DUPLO 10875 teretni voz - kockice - Uvoz Swiss

10.980 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
25
1
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. Napominjem da jedna kocka nedostaje, obeležena je na slici.

DUPLO® teretni voz je sada još lakši za vaše dete da kontroliše i komunicira sa njim na više načina. Mala deca mogu da postanu mašinovođa sa Push &Go motorom — blagim guranjem napred ili nazad voz kreće na put, a čvrsto držanje ili podizanje sa šina će ga zaustaviti. Pomozite im da postave 5 obojenih akcionih kockica duž pruge da zatrube, pale i gase svetla, pauziraju i dopunjavaju gorivo, promene pravac i zaustavljaju voz gde god žele. Sa lukom, čamcem, kafićem, utovarnom stanicom, 2 dizalice, 3 DUPLO figure plus figura životinje i mnogo kul komadića staze uključenih u ovaj LEGO DUPLO set, predškolci mogu da uživaju u klasičnoj, zabavnoj igri voza. Preuzmite opcionu aplikaciju da biste otključali još više mogućnosti za igru, uključujući funkciju daljinskog upravljanja i zabavne aktivnosti koje možete završiti sa svojim mališanom!


Uključuje LEGO® DUPLO® figure mašinovođe, kapetana i trgovca, kao i figuru galeba.
Sadrži Push &Go lokomotivu koja se može izgraditi sa svetlima i zvukovima, 2 teretna kamiona sa funkcijom prevrtanja, 5 akcionih cigli označenih bojama, lučki deo sa malim kranom i čamcem, veliki kran, kafić, stanicu za utovar/istovar i 24 komada pruge uključujući skretnice , brda, prelaz i stajališta.
Dodatni elementi uključuju benzinsku pumpu, aparat za kafu, šolju, čokoladicu, flašu za mleko, mrežu za pecanje, hleb, banane, paket, kasu, ključ, ribu i jelovnik.
Svako malo dete može da pokrene voz blagim guranjem napred ili nazad i zaustavi ga tako što će čvrsto staviti ruku na motor.
Pokažite svom detetu kako da postavi 5 obojenih akcionih kockica i pomera ih po pruzi da bi voz zatrubio, upalio svetla, napunio gorivo, promenio smer ili stao.
Pomozite svom detetu da utovari i istovari kontejnere za teret koji se prebacuje pomoću pokretne dizalice.
Gurnite voz da ga pošaljete prema luci i pokupite ribu iz čamca.
Uživajte u igri uloga u radnji sa svojim detetom dok mašinovođa staje na ručak u kafiću.
Proširite mogućnosti igre preuzimanjem besplatne aplikacije sa funkcijom daljinskog upravljanja i zabavnim aktivnostima za malu decu.
Voz i šine uključeni u ovaj set su kompatibilni sa postojećom kolekcijom LEGO® DUPLO® vozova vašeg deteta.  


U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom. S4-P4

 

ID Oglasa: #165906496
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.