slika
slika
1 od 2

Magični sanduk Hogvortsa - Lego Harry Potter

8.030 din

Beograd | Palilula
Novo
135
3
juče
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Olimp sport
Član od 31.05.2013.
kp izlog

Prilagodi kovčeg uz pomoć boja kuće Hogvortsa™ , dodaj nalepnice u boji, a zatim okreni ključ da otključaš kreativnu magiju! Napravi mini-figure iz filmova Harija Potera™ i napravi učenike Hogvortsa – zatim upotrebi magičnu mešavinu kocki i delova da oživiš avanture Hogvortsa. Kada se akcija završi, spremi kovčeg za narednu posetu da posetiš svet čarobnjaka.

 

Prilagodljiv i prenosiv – komplet LEGO® Harry Potter™ Magični sanduk Hogvortsa™ (76399) za uzraste 8+ bogat je magičnom kombinacijom prilagodljivih mesta i lica iz filmova o Hariju Poteru. Smestite zabavu Hogvortsa u dečje ruke Baš kao i na legendarne učeničke sanduke Hogvortsa – deca mogu da dodaju različite boje kuća Hogvortsa i zabavne nalepnice, da naprave svoju LEGO verziju od kocki. Među sadržajem našao se i bogat izbor delova mini-figura – uključujući raznovrsne nijanse boja kose i kože – tako da deca mogu da naprave do 5 junaka iz filmova o Hariju Poteru i da osmisle nove učenike Hogvortsa. Širok spektar prilagodljivog nameštaja i dodataka iz filmova deci daje ideje i inspiraciju da ožive maštovite avanture Hogvortsa. Tu su i 3 klasične filmske priče koje se mogu rekonstruisati: Ceremonija razvrstavanja; Gozba u Velikoj dvorani; i Zajednička prostorija. Kada akciji dođe kraj, sve može uredno da se spakuje u kovčeg, tako da deca mogu poneti magiju Hogvortsa gde god da krenu.

  • Dimenzije: 38.2 × 26.2 × 5.7 cm
  • Preporučeno za uzrast: 8+
  • Delova: 603
  • Masa za dostavu: 1 kg
Artikli iz oglasa nisu uvek dostupni, jer se radi o asortimanu od preko 21000 artikala, od različitih proizvođača ili uvoznika. Kako nam lageri nisu dostupni u svakom momentu, radi provere dostupnosti artikla, i eventualne cene dostave, možete se obartiti na neki od kontakt telefona našeg call centra:
065/225-7766
011/332-0256
Unapred, hvala na razumevanju.
ID Oglasa: #143558892
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.