slika
slika
1 od 2

Ministarstvo magije - Lego Harry Potter

12.530 din

Beograd | Palilula
Novo
282
3
juče
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Olimp sport online
Član od 31.05.2013.
kp izlog

Pridruži se Hariju, Ronu i Hermioni u misiji ulaska u Ministarstvo magije™ i krađe Sliterinovog™ medaljona od Dolores Ambridž™ . Upotrebi višesokovni napitak i promeni izgled ova 3 prijatelja. Zatim pretraži Ambridžinu kancelariju, kancelariju Artura Vizlija, Dvoranu proročanstava i predvorje sa pristupom flu-mreži za transport tako da te ne uhvate Jaksli, Piјus i dementor™ ! Hoće li uspeti da pobegnu sa horkruksom? Samo ti odlučuješ!

 

Oduševi ljubitelje Harija Potera™ uzrasta od 9 i više godina kompletom LEGO® Harry Potter Ministarstvo magije™ (76403) – prvi LEGO komplet koji sadrži sedište magije sa tako autentičnim detaljima. Epicentar aktivnosti sa čuvenim scenama i legendarnim junacima Ovaj višespratni komplet u potpunosti dočarava aktivnosti Ministarstva magije. U poznate junake spadaju Hari Poter, Hermiona Grejndžer™ i Ron Vizli™ , koji se – uz pomoć okretanja glave i novog elementa kose – magično transformišu u Alberta Rankorna, Mafaldu Hopkirk i Redža Katermola. Iza fasade se krije nekoliko detaljnih enterijera koje treba istražiti: kancelarija Dolores Ambridž, kancelarija Artura Vizlija, Dvorana proročanstava i sudnica. Deca moraju da pronađu Sliterinov™ medaljon i da pobegnu tako da ih ne uhvate Jaksli, Piјus i dementor™ ! Besplatna aplikacija LEGO Building Instructions omogućava deci da uveličavaju i rotiraju dok grade, a modularan dizajn pojednostavljuje transformisanje Ministarstva za beskrajne avanture.

  • Dimenzije:  48 × 37 × 7 cm
  • Preporučeno za uzrast: 9+
  • Delova: 990
  • Masa za dostavu: 1 kg
Artikli iz oglasa nisu uvek dostupni, jer se radi o asortimanu od preko 21000 artikala, od različitih proizvođača ili uvoznika. Kako nam lageri nisu dostupni u svakom momentu, radi provere dostupnosti artikla, i eventualne cene dostave, možete se obartiti na neki od kontakt telefona našeg call centra:
065/225-7766
011/332-0256
Unapred, hvala na razumevanju.
ID Oglasa: #143561252
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.