slika
slika
1 od 2

Policijska stanica i helikopter Lego Duplo Town

6.850 din

Beograd | Palilula
Novo
103
2
juče
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Olimp sport
Član od 31.05.2013.
kp izlog

Policijska stanica je puna zabavnih aktivnosti. Tu je policijski automobil koji može da se vozi, sladak pas koji treba da se obučava i osmatračnica sa koje možeš da posmatraš policijski helikopter kako uzleće i sleće. Dok deca grade kroz igru, razvijaju fine motoričke veštine, emocionalnu svesnost i još mnogo toga. A pošto su im ruke pune akcije, mališani mogu bezbrižno da uče o aktivnostima policije.

 

LEGO® DUPLO® Rescue Policijska stanica i helikopter (10959) predstavlja policijski komplet prilagođen mališanima, sa junacima i vozilima koji inspirišu decu uzrasta 2+. Razvojna igra u policijskoj stanici Policijska stanica je puna zabavnih aktivnosti. Tu je policijski automobil sa sistemom „ poguraj i pokreni” sa treperavim svetlom i sirenom (baterije su priložene), sladak pas koji treba da se obučava i osmatračnica sa koje policajci mogu da osmatraju policijski helikopter sa okretnim lopaticama rotora. Dok deca grade kroz igru, razvijaju fine motoričke veštine, emocionalnu svesnost i još mnogo toga. A pošto su im ruke uvek pune akcije, mališani mogu bezbrižno da uče o aktivnostima policije. Učenje kroz igru za mališane Roditelji mogu da učestvuju u dragocenim razvojnim fazama dok LEGO DUPLO igračke mališanima daruju spontanu zabavu, lični izraz i radosno istraživanje.

  • Dimenzije: 48 × 28.2 × 9.1 cm
  • Preporučeno za uzrast: 2+
  • Delova: 40
  • Masa za dostavu: 1 kg

Artikli iz oglasa nisu uvek dostupni, jer se radi o asortimanu od preko 21000 artikala, od različitih proizvođača ili uvoznika. Kako nam lageri nisu dostupni u svakom momentu, radi provere dostupnosti artikla, i eventualne cene dostave, možete se obartiti na neki od kontakt telefona našeg call centra:
065/225-7766
011/332-0256
Unapred, hvala na razumevanju.

ID Oglasa: #143533468
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.