slika
slika
1 od 2

Potera za pteranodonom Lego Jurassic World

3.730 din

Beograd | Palilula
Novo
37
2
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Olimp sport online
Član od 31.05.2013.
kp izlog

Ovaj neverovatan komplet, inspirisan filmom „ Svet iz doba jure Dominion“ , ima sve što ti je potrebno za akcionu igru. Uključuje pristanište, tezgu sa ribom i bagi, koji su napravljeni od kocki, mini-figure Ovena Grejdija i Mejsi sa štapom za pecanje i lasom, kao i figuru pteranodona. Neka potera počne!

 

Mališani mogu da nauče da grade i da se igraju uloga uzbudljivih priča iz filma „ Svet iz doba jure“ uz komplet Potera za pteranodonom (76943) za uzrast 4+. Sadrži igračku bagi, tezgu sa ribom i modele pristaništa. Kao neverovatna ideja za poklon namenjen deci koja vole dinosauruse – ovaj komplet takođe uključuje podesivu figuru igračku pteranodona i 2 mini-figure sa dodatnim elementima štapa za pecanje i lasa koji inspirišu kreativnu igru. Digitalna uputstva Ova jednostavna slikovna uputstva savršena su za decu koja tek uče da čitaju. Pogledajte besplatnu aplikaciju LEGO® Building Instructions za digitalna uputstva, kao i alate uveličavanja i rotiranja za još zabavniju gradnju modela. Gradite zajedno Igračke za gradnju LEGO 4+ deci predstavljaju prostran univerzum omiljenih filmova, TV junaka i običnih heroja. Specijalno su osmišljeni sa kockom za početnike, tako da i graditelji početnici mogu da naprave vozila, zgrade i još toga uz malu pomoć starijeg brata ili sestre ili nekog odraslog.

  • Dimenzije: 262 × 141 × 61 cm
  • Preporučeno za uzrast: 4+
  • Delova: 94
  • Masa za dostavu: 0.5 kg

Artikli iz oglasa nisu uvek dostupni, jer se radi o asortimanu od preko 21000 artikala, od različitih proizvođača ili uvoznika. Kako nam lageri nisu dostupni u svakom momentu, radi provere dostupnosti artikla, i eventualne cene dostave, možete se obartiti na neki od kontakt telefona našeg call centra:
065/225-7766
011/332-0256
Unapred, hvala na razumevanju.

ID Oglasa: #143740098
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.