slika
slika
1 od 2

Singapur Lego Architecture

7.000 din

Beograd | Palilula
Novo
90
2
pre 12 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Olimp sport
Član od 31.05.2013.
kp izlog

Evocirajte atmosferu građevine „ Lion City” uz ovaj detaljan model sa linijom horizonta Singapura. Prepustite se putovanju kroz gradnju sa 827 delova, uz pametno konstruisanje od LEGO® kocki i izgradite makete Marina Bay Sands, OCBC Centre, One Raffles Place, zelene pijace Lau Pa Sat, Vrtova pored zaliva i mnogih drugih. Kombinujte oblakodere, simpatične stare zgrade pored reke i zelenilo da napravite zadivljujuću centralnu figuru.

 

Transportujte se u jedan od najuzbudljivijih gradova na svetu dok gradite ovaj model LEGO® Architecture Kolekcija linija horizonta: Singapur (21057) – pasoš vam ne treba. Uživajte u kvalitetno provedenom vremenu gradeći Marinu Bej Sends, OCBC centar, One Raffles Place, pijacu Lau Pa Sat, Fullerton hotel u Singapuru i Supertri Grouv u Vrtovima pored zaliva. Dodajte LEGO elemente koji predstavljaju reku Singapur i drveće za izgradnju najvećeg, najsloženijeg LEGO City modela linije horizonta do sada. Kreativna igračka Priložena su postupna uputstva, tako da čak i ako ste LEGO početnik, možete da se opustite i da se prepustite kreativnom procesu. Otkrijte nove tehnike koje vam omogućavaju da montirate zgrade na bazu pod uglovima da napravite zadivljujuću izložbenu figuru. Putujte bez selidbe Ovaj kolekcionarski komplet je deo asortimana kompleta LEGO Architecture za odrasle, koji vam omogućavaju da gradite bez granice. Fantastičan je poklon za sebe i predivan poklon za ljubitelje putovanja, istorije i arhitekture.

  • Dimenzije:  26.2 × 19.1 × 11.8 cm
  • Preporučeno za uzrast: 18+
  • Delova: 827
  • Masa za dostavu: 1 kg
Artikli iz oglasa nisu uvek dostupni, jer se radi o asortimanu od preko 21000 artikala, od različitih proizvođača ili uvoznika. Kako nam lageri nisu dostupni u svakom momentu, radi provere dostupnosti artikla, i eventualne cene dostave, možete se obartiti na neki od kontakt telefona našeg call centra:
065/225-7766
011/332-0256
Unapred, hvala na razumevanju.
ID Oglasa: #143780343
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.