slika
slika
1 od 2

Vatrogasna stanica i helikopter Lego Duplo Town

12.250 din

Beograd | Palilula
Novo
123
0
juče
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Olimp sport
Član od 31.05.2013.
kp izlog

U vatrogasnoj stanici je puno akcije! Tim vatrogasaca sklizne niz tobogan, uleti u vatrogasno vozilo koje radi po principu „ poguraj i pokreni” i kreće sa uključenim rotacionim svetlom i sirenom, kroz velika vrata koja se sama otvaraju. Helikopter uzleće sa krova i priključuje se misiji. Kada se akcija završi, vreme je za vatrogasnu rutinu – itekako zasluženu picu, a zatim i za spavanje – onda su spremni za novi radni dan pun akcije.

 

LEGO® DUPLO® Rescue Vatrogasna stanica i helikopter (10970) predstavlja veliki komplet za igru pun sjajnih detalja i fascinantnih funkcija koji inspirišu decu uzrasta 2+. Još jedan užurbani dan u vatrogasnoj stanici Vatrogasni tim se spušta niz šipku, ulazi u vatrogasno vozilo sa sistemom „ poguraj i pokreni” i prolazi kroz velika okretna vrata, sa uključenim rotacionim svetlom i sirenom (baterije su priložene). Helikopter uzleće sa krova da bi se priključio misiji. Kada se akcija završi, vreme je za vatrogasnu praksu – itekako zasluženu picu i odlazak na spavanje – a sutra su spremni za novi užurbani dan. Osmišljen prvenstveno za predškolce, ovaj komplet je bogat mogućnostima razvojne igre koji unapređuju fine motoričke veštine, emocionalnu svest i još toga. To je i bezbrižan način na koji uče o poslu vatrogasaca. Učenje kroz igru za mališane Roditelji mogu da učestvuju u dragocenim razvojnim fazama dok LEGO DUPLO igračke mališanima daruju spontanu zabavu, lični izraz i radosno istraživanje.

  • Dimenzije: 48 × 37.8 × 11.2 cm
  • Preporučeno za uzrast: 2+
  • Delova: 117
  • Masa za dostavu: 2 kg
Artikli iz oglasa nisu uvek dostupni, jer se radi o asortimanu od preko 21000 artikala, od različitih proizvođača ili uvoznika. Kako nam lageri nisu dostupni u svakom momentu, radi provere dostupnosti artikla, i eventualne cene dostave, možete se obartiti na neki od kontakt telefona našeg call centra:
065/225-7766
011/332-0256
Unapred, hvala na razumevanju.
ID Oglasa: #143535626
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.