slika
1 od 1

Barbie lutka Fazonista u prgastoj haljini

2.000 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
17
1
pre 14 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Vesna
Član od 16.03.2010.
Svi oglasi
 Novo originalno pakovanje

Barbie Fashionistas lutke slave različitost kroz jedinstveni izgled i modu, pružajući deci priliku da kroz igru istražuju priče iz stvarnog sveta i otvorene snove. Ove lutke su dizajnirane sa pažnjom na detalje, odražavajući raznolikost i individualnost, što ih čini savršenim za podsticanje pričanja priča i izražavanja sopstvenog stila.

Ogledalo stvarnog sveta

Sa širokim izborom nijansi kože, frizura, tona tela i mode, Barbie Fashionistas lutke su kreirane da odražavaju svet koji deca vide oko sebe danas. Ova raznolikost omogućava deci da se poistovete sa svojim lutkama i da ih koriste kao sredstvo za istraživanje i razumevanje različitih kultura, identiteta i modnih stilova.

Sakupljanje za beskrajnu igru

Deca mogu sakupljati Barbie Fashionistas lutke na beskonačne načine kako bi igrali priče i izrazili sopstveni stil. Ova mogućnost sakupljanja podstiče kreativnost i maštu, omogućavajući deci da kreiraju svoje jedinstvene priče i scenarije igre.
ID Oglasa: #164090933
Informacije
Ptt 390 dinara Aksom placanje

Postekspresom po cenovniku poste

CC  200 dinara uplata pre slanja  podizete sami u posti

064 4011104

Shop Soping

Sva roba je nova originalna ambalaza

Za sve porudzbine ostavite podatke

Ime Prezime

Ulicu i broj

Mesto

Broj telefona

Porucivanje na KP 0-24

Pozivi od 9-21h

Saljemo pouzecem danas za sutra

Moze licno preuzimanje u Nisu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.