slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Roba Prinzessin Sophie garderober za lutke, MDF, pink

6.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
9
2
pre 14 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

'Prinzessin Sophie'  garderober impresionira svojim ljupkim i detaljnim izgledom, i garantovano če mamiti mame i tate malih lukti da održavaju red.  

Polica i šina za odeću nude dovoljno prostora za slaganje, sortiranje i čuvanje omiljene odeće lutaka. Roba ima brojne predmete iz  kolekcije 'Prinzessin Sophie', koji pozivaju mališane da se igraju, uče, sede ili jednostavno uživaju.

'Prinzessin Sophie' garderober za lutke napravljen je od medijapana i punog drveta lakiranog u roze, sa srebrno lakiranim elementima, dimenzija je V x Š x D: 51.5 x 34.5 x 21 cm Garderober ima policu i šinu za odeću.  

Svi korišćeni materijali su testirani na štetne supstance i sertifikovani. Pored toga, redovno se proveravaju tokom proizvodnje. Površine se mogu brisati i lako se održavaju.

 

Materijal:

Osnovni materijal: MDF (lakiran)
Materijal 2: puno drvo

Za uzrast:

od 18 meseci

Dimenzije &težina:

Š x D x V: 34.5 x 21.0 x 51.5 cm
5.60 kg

EAN:

4005317284033

Detalji / Dodatne informacije:

Garderober za lutke 'Prinzessin Sophie' impresionira svojim ljupkim i detaljnim izgledom i garantovano će pozivati male mame i tate lutki, da održavaju stvari uredno. Polica i šina za odeću nude dovoljno prostora za slaganje, sortiranje i čuvanje omiljene odeće lutaka. Postoje brojni drugi predmeti u Roba seriji 'Prinzessin Sophie' koji se slažu sa garderoberom, a koji mališane pozivaju da učie, igraju se, sede ili jednostavno uživaju. Roba garderober za lutke 'Prinzessin Sophie': MDF i puno drvo lakirano roze, sa srebrno farbanim elementima; V x Š x D: 51,5 x 34,5 x 21 cm, 1 polica, 1 šina za odeću.

 

 

 

ID Oglasa: #165921497
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.