slika
1 od 1

Bezicne Slušalice za decu pony

1.700 din

Beograd
Novo
80
4
pre 13 dana
Odgovara na 0% poruka.
KUPI BRZO 0613249998
Član od 26.07.2021.

Pony sklopive slušalice – Imaju torbu sa rajsferšlusom, visokog kvaliteta i bežični domet do 10 m.  Ugrađen Bluetooth 5.0 čip, brzo uparivanje i stabilna veza, bez zapetljavanja za decu. Ugrađen mikrofon, tako da vaša deca mogu uživati u video zapisima bez upotrebe ruku u razgovoru sa roditeljima ili nastavnicima, savršen alat za učenje na mreži, kako bi se deca više fokusirala na video učenje. HD kvalitet zvuka od 40 mm, stereo bas slušalice sa jasnim zvučnim efektom. Ove slušalice omogućavaju vašoj deci da uživaju u kristalno čistoj muzici, crtanom filmu… Dolaze sa rastezljivim rajfom i sklopivim jastučićima za uši što čine ove slušalice pogodnim za decu različitih uzrasta, pogodnim za decu ili tinejdžere od 5 do 16 godina. Lako za nošenje u školu ili na putovanju.

Specifikacije:

Vrsta konekcije: Bežična
Maksimalni frekventni odziv: 20 000Hz
Minimalni frekventni odziv: 45Hz
Ugrađen mikrofon, izolacija buke, kontrola jačine zvuka

ID Oglasa: #144465351
Informacije

Mesto preuzimanja Novi Beograd od 10 do 15

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, i slika ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka              
Pošaljite poruku kp ili sms
-Ime i prezime.                 
-Ulica i broj.                 
-Mesto i poštanski broj          
-Broj telefona za kontakt OBAVEZNO   
-Ili SMS porukom na 061 3249998

 

Garancija na ispravnost

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.