slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Mikrofon Dečiji mikrofon sa Svetlećim stalkom

1.300 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
152
3
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jelena_Alex 065 25 93 315
Član od 14.12.2014.
Svi oglasi

Mikrofon sa postoljem
Deciji mikrofon

Ovaj mikrofon na stalku sa raznobojnim svetlom učiniće nezaboravnu zabavu kod dece.   Dizajn postolja za mikrofon omogućava deci da uživaju u pevanju na sceni kao prave zvezde.  

Multifunkcionalnost za decu je zabavnija.   Visina postolja je podesiva do 100 cm, idealno za decu različitog uzrasta. Mikrofon podržava kontrolu jačine zvuka i lako se instalira.   Tune button. Mozete povezati MP3 plejer ili pametni telefon sa mikrofonom.

Na postolju se nalazi zvučnik, ulaz za mikrofon, deo za baterije.   Ako je mikrofon povezan na jedan ulaz, a pametni telefon na drugi, možete pevati karaoke uz muziku koja se reprodukuje sa vašeg pametnog telefona. Sadrži kabal za povezivanje sa telefonom. Mikrofon se skida. Specifikacije: Materijal: plastika + elektronske komponenteNapajanje: 3 * AA baterije (nisu uključene)Starost +3Veličina: 100x21 cmVeličina pakovanja: 33x21.5x6 cm

ID Oglasa: #145453062
Informacije
  JELENA_ALEKS   065 259 33 15

PUSTITE PORUKU PREKO KP



PRIMAMO I POZIVE



VIBER PORUKE



SMS







ODGOVORICEMO U NAJKRACEM MOGUCEM ROKU.







Za kontakt najbolje prvo poruka preko KP - Sms - Viber

POPUSTI NA KOLICINU







MOGUCNOST LIČNOG  PREUZIMANJA  NA VISE LOKACIJA



Ukoliko porucujete potrebno je ostaviti Vaše podatke

za slanje.

Placanje se vrši pouzećem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.