slika
slika
slika
slika
1 od 4

Petao ponavlja reci, prica i igra

1.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
21
0
pre 12 dana
Odgovara na 45% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Brzi Gonzales
Član od 14.08.2020.
Svi oglasi
 

Očigledno je divan petao, ima veliku krestu i veliki rep. Njegove široke oči liče na ljutu kokošku, a izgleda i veoma smešno. Uz funkcije pevanja, igranja i mahanja, ovaj smešni petao postaje magičniji. Imitiraće zvuk piletine i pevušiti veselu muziku. Ne samo da će udarati šapama, već će i uredno mahati krilima. Zamislite koliko će to biti zanimljivo.

SKRIVENI PREKIDAČ: Ova igračka ima iznenađujući prekidač, ako ne znate, možda ćete se osećati neverovatno kada se igrate sa njom po prvi put.
Nakon što ugradite baterije, ako mu podignete češalj ili stisnete vrat, on će iznenada vrisnuti bez obzira da li ga uključite ili isključite. Dakle, to može biti dobra igračka za trik. Samo tiše, samo ti kažem tajnu.
ŠTA JE ČINI: Naša elektronska igračka petao je napravljena od 100% prirodnih i ekološki prihvatljivih materijala kao što su pp pamuk i meki flanel. Roditelji ne moraju da brinu da će interaktivna piletina izgrebati kožu mališana. U međuvremenu, oči su mu dobro zašivene i deca ih neće lako povući.  
ID Oglasa: #161254274
Informacije

Postovani

?Slanje se obavlja post exsoresom

Radimo licna preuzimanja u Beogradu

Svi artikli su u fabrickom pakovanju, Novi.

Za sve informacije pozovite na telefon☎️

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.