slika
slika
slika
slika
1 od 4

Sintisajzer sa mikrofonom 61 dirka

4.190 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
31
0
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Neron shop
Član od 26.12.2020.
Svi oglasi
 Sintisajzer BigFun 61 dirka + mikrofon

Opis proizvoda:
  • 61 dirka
  • 16 tonova muz. instrumenata
  • 10 ritmičkih tonova (matrica)
  • 6 demo melodija
  • 8 tonova udaraljki (perkusija).
  • Funkcija snimanja i reprodukcije pesme.
  • Uz klavir se dobija i mikrofon. Na zadnjoj strani klavira na tastaturi je postavljen mikrofon, možete ga koristiti za pevanje dok svirate.

Funkcija popunjavanja i programiranja.
Elektronskom klaviru se mogu dodati udaraljke u ritmu nakon pritiska R00-04 i dugmeta FILL-IN; Takođe možete da snimite sopstvene perkusije nakon što pritisnete dugme PROG uđete u režim, a zatim pritisnete dugme za udaraljke, koje je drugačije od drugog modela klavira i donosi vam drugačije muzičko iskustvo.

Klavirska tastatura sa dizajnom LED ekrana, lakša za podešavanje jačine zvuka ili tempa. Ugrađene pesme jednog ciklusa se reprodukuju, ali možete da izaberete koju pesmu želite da reprodukujete sa LED ekrana. U disk ulaz / MP3 funkcija, može da reprodukuje muziku sa U diska ili MP3.  U disk ulaz / MP3 funkcija OKON (sviraj uz muziku u pozadini) Funkcije za popunjavanje/programiranje.

USB kabl uključen. Dakle, nije potrebno da svaki put stavljate baterije u tastaturu. Mogu se koristiti 4 x AA baterije. [Baterije nisu uključene u ponudu] Opcija režima direktnog jednosmernog napajanja: Povežite punjač na jednosmernu struju. Režim USB reprodukcije: Može se lako uključiti povezivanjem punjača za android mobilni telefon ili USB kablom koji je povezan sa bilo kojim računarom ili čak bankom za napajanje. (USB kabl uključen)
ID Oglasa: #159320755
Informacije
Svi proizvodi su potpuno novi i nalaze se u originalnoj fabričkoj ambalaži.  

Slanje kurirskom službom ili lično preuzimanje u Beogradu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.