slika
slika
slika
1 od 3

Svetleca fontana prskalica u obliku kita

1.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 9 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Jeftino.shopp
Član od 23.03.2024.
 

Ova igračka za bebe je mini kit fontana sa svetlima zbog čega će vaša deca uživati u kupanju.  Svetla, zabavna boja i okrugli oblik stimulišu bebina čula, a visok kontrast podržava rani razvoj. Pomozite svojoj deci da razviju interese, stimulišite im maštu i promovišite kognitivne sposobnosti.
Trepćuća svetla osvetljavaju igračku kako bi privukla bebinu pažnju. Roditelji mogu lakše okupati bebu i uživati u kupanju.  Jednostavna za upotrebu: samo ugradite baterije, pričvrstite zavrtnje, stavite u vodu, mali kit će početi da prska vodu.  
Igračka je napravljena od visokokvalitetnog ABS materijala, izdržljiva i sigurna. Svi predmeti imaju glatke ivice koje su pogodne za malu decu. Neka vaša beba bude srećna, a mama opuštena.  Idealan poklon za malu decu: mali kit sa trepćućim svetlima i fontanom pomažu privlačenju dečije pažnje, razvijaju sposobnost prepoznavanja boja i poboljšava njihovu praktičnu sposobnost.
Prikladne igračke za kupanje beba, mališana koje se mogu igrati u kadi, bazenu, lavabou i drugim mestima sa vodom. Odlična poklon igračka idealna za sve prilike.
Osnovne karakteristike:  
za uzrast 18+meseci
Radi sa 3 AAA baterije (nisu uključene)
Dimenzije paketa‎ : 12.7x11.3x9.5 cm
Dimenzije igračke: 12.7x13x8.8 cm

deo za baterije je zapečaćen gumom kako bi se spriječilo ulazak vode, a ne curenje, tako da se možete bezbrižno igrati u vodi.   (Molimo da igračku stavite u suvo okruženje, prebrišete i izvadite baterije kada se ne koriste duže vreme)
ID Oglasa: #166208095
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.