slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

3u1 deciji usisivac set za ciscenje

3.999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
160
2
pre 14 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Denis Shop
Član od 28.11.2020.
Svi oglasi
Karakteristike i detalji
Dečiji usisivač je napravljen od netoksičnih plastičnih ABS materijala. Većina uključenih igračaka za čišćenje je funkcionalna i mogu se koristiti kao prava igračka za čišćenje ili set za igru. (Boca sa sprejom je model i ne može se normalno koristiti)
Pritisnite prekidač, a zatim pritisnite dugme usisivača, on počinje da svira usisivač sa zvučnim i svetlosnim efektom. Radni usisnik sakuplja male komadiće i postoji odeljak da se sve to isprazni. Napomena: To je igračka i njeno usisavanje je manje od pravog usisivača.

Dizajn 3-u-1 znači da ga deca mogu koristiti kao štapni usisivač, ručni usisivač ili usisivač za merdevine kako bi zadovoljili različite potrebe čišćenja. Zahteva 5 AA baterija (nisu uključene).
Ovaj zaista funkcionalan usisivač za decu uključuje 3 različite mlaznice, prašinu, 2 boce sa raspršivačem. Takođe dolazi sa postoljem i svi setovi za čišćenje se mogu zgodno okačiti i odložiti na policu.

Deca uvek vole da prate mamu ili tatu po kući imitirajući njihovu čistoću. Ovaj set usisivača igračke pruža deci dobru priliku da postanu mamin veliki mali pomoćnik, što pomaže u poboljšanju komunikacije roditelja i deteta.

Potrebni podaci za poručivanje  su:
Ime
Prezime
Broj
Grad
Mesto/naselje
Moguće porucavnje na sledeći broj
0612097951
Slanje se obavlja postexspressom
Pogledajte  naše  ostale ponude


ID Oglasa: #131584235
Informacije
Postovani

Mozete poruciti putem poruke Ili pozovite

Upisite vase ime, prezime, adresu i broj telefona.

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona

☎️☎️☎️ 0601411300 ☎️☎️☎️

Svi proizvodi su u fabrickom pakovanju NOVO

Tu smo za sva pitanja u vezi proizvoda

Srecna kupovina
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.