slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Print kamera fotoaparat sa štampačem fotografija za decu

5.990 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
58
5
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Neron shop
Član od 26.12.2020.
Svi oglasi
 Print kamera fotoaparat sa štampačem fotografija za decu
Multifunkcionalna kamera fotoaparat
Foto aparat i štampač za decu
Kamera Štampač za decu

Fenomenalan hit proizvod za veliku i malu decu, fotoaparat štampač.

Prednja i zadnja dvostruka kamera sa 48 miliona piksela, 1080P visoka rezolucija, jasno beleži svaku akciju i trenutak. Ugrađena funkcija štampanja, fotografije se mogu odmah izštampati (CRNO BELE).

Ugrađene razne zabavne igre, poput Sokobana, Zmijice, Tetrisa.

Selvim Kids kamera za instant štampanje je usvojila tehnologiju termalnog štampača, samo pritisnite dugme za štampanje i sačekajte sekundu, a zatim možete da dobijete crno-belu fotografiju. Nakon toga, deca mogu koristiti olovke u boji za ukrašavanje i bojenje štampane fotografije, deca će kroz nju unaprediti svoju kreativnost i maštu.

Konzola za igre i MP3: Ova dečja instant kamera nije samo digitalna kamera, već je opremljena i sa 3 ugrađene slagalice (moguće je preuzeti druge NES igre na memorijsku karticu, a zatim uvesti u kameru) i može biti muzicki plejer, samo preuzmite muziku na karticu, a zatim uvezite u kameru da biste je reprodukovali. Štaviše, to može biti veb kamera kada se povežete sa računarom preko usb kabla za video poziv.

Multifunkcionalna instant kamere za decu: Dečja kamera je prepuna selfija, snimanja videa, tajmera, time-lapsea, 1Ks-8Ks digitalnog zuma, automatskog čuvara ekrana, itd.   Pored toga, 20 smešnih okvira, 6 filtera, 5 efekata ogledala, muzika igre za reprodukciju i slagalice. Donesite deci više zabave.

Bezbedan dizajn i punjivi: HD dečija kamera napravljena od ekološki prihvatljivog ABS materijala i bez uglova dizajna, netoksična i pruža udoban hvat za decu.

Ugrađena punjiva baterija velikog kapaciteta i USB kabl su takođe uključeni. Punjenje preko USB-a, podržava povezivanje sa računarom. Napomena: Jednom kada je baterija u stanju niske baterije i podsetila vas, automatski će se isključiti odmah. Kada je baterija prazna, rezultat štampanja će postati loš.

Specifikacija:
  • Funkcija proizvoda: fotografija/video/igra/štampa Pikseli fotografije: Prednja i zadnja dvostruka kamera od 48 megapiksela
  • Memorija: TF kartica (maksimalno 32GB), kartica nije uključena
  • Veličina ekrana: 2.4 inčni IPS ekran
  • Veličina kamere: 90x90x40.5mm
  • Rezolucija štampe: 200DPI
  • Metod štampe: termalna crno-bela štampa
  • Podržan papir: termalni papir, termalni samolepljivi papir
  • Kapacitet baterije: 1200mAh
  • Ulazni napon: 5V 1A Automatsko isključivanje u stanju mirovanja: 1 minut, 3 minuta, 5 minuta (opcionalno)
  • Jezik: Engleski/Japanski/Korejski/Nemački/Arapski/Francuski/Španski/Turski/Portugalski/Ruski
ID Oglasa: #159320240
Informacije
Svi proizvodi su potpuno novi i nalaze se u originalnoj fabričkoj ambalaži.  

Slanje kurirskom službom ili lično preuzimanje u Beogradu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.