slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Toki-voki za decu od 3-12 godina

1.900 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
21
1
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pactum
Član od 10.01.2024.
kp izlog

U ponudi roze i plavo-zelena boja.

 

Savršen avanturistički poklon Iznenadite svoju decu ovim dečijim voki tokijima. San svakog deteta je da bude heroj i časno završi misiju. Izdržljivi i dugotrajni voki-tokiji pogodni su za kampovanje, lov, planinarenje, planinarenje i istraživanje džungle. Možete ostati u kontaktu sa decom u bilo kom trenutku kako bi bezbedno uživali u avanturi.

Dizajn prilagođen deci Lagano telo ergonomski dizajnirano da lako stane u ruke našeg deteta. Udoban osećaj bez uglova i težina svakog voki-tokija je 102 g, što je veoma zgodno za poneti sa sobom igračke kada su vaša deca napolju. Potrebne su 4 AAA baterije (osim)

Lako za decu za upotrebu Voki-toki imaju jednostavno dugme za „ pritisni za razgovor“ koje čini naše igračke lakim za korišćenje za uzrast od 3 i više godina. VOKS funkcija omogućava vašoj deci da koriste svoje igračke bez upotrebe ruku, što je odlično za manju decu koja još ne razumeju koncept držanja dugmeta za razgovor dok govore.

Promovisanje prijateljstva Sa 8 kanala i efektivnim dometom do 3 milje, omogućavaju jednu prema jednu ili jednu do više komunikacijskih funkcija. Deca mogu izabrati privatni kanal za komunikaciju, čuvati neke zanimljive tajne sa svojim prijateljima ili mogu igrati timsku igru sa komandnim zadacima.

Ugrađena LED lampa/prenosiva kopča za kaiš Ugrađena lampa je najkorisnija za noćne avanture, hitne situacije ili mračna radna okruženja. Oba telefona dolaze sa kopčom za kaiš kako bi se omogućilo lako skladištenje kada ste u pokretu.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.

ID Oglasa: #162222523
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu.  

 

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ukoliko insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ukoliko nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku

Kontakt: 065 227 56 32

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.