slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Plisana igracka Star lampa

2.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
102
2
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
PLISANE, NOĆNE SVETLOSNE IGRAČKE SA PROJEKTOVANJEM SVETLOSNIH PRIKAZA.
Star Belli Dream Lites su umiljate, mekane, magične životinjske igračke koje će pretvoriti spavaću sobu vašeg deteta u zvezdano noćno nebo i pružiti mu zabavnu, prijateljsku noćnu svetlost koja će im pomoći da utonu u san . Uz plišani mekani dizajn i magične pokretne uzorke, Star Belli Dream Lites projektuje u 6 zabavnih boja. A, pomoću tajmera za isključivanje od 20 minuta možete da sačuvate životni vek baterije.
Star Belli Dream Lites dolaze u četiri zabavne, prijateljske, magične životinje: dva magična jednoroga, ljubazni dinosaurus i srećno malo štene. MEKA, PUFNASTA IGRAČKA ZA VASU DECU. Vekovima je maženje do igračke za spavanje osnovna noćna rutina za decu. Od plišanih medvedića do lutki i svih vrsta utešnih prijatelja, igračka za spavanje izvor je druženja, pomažući deci da se osećaju sigurno i ne sama pred spavanje. Star Belli Dream Lites su sledeća generacija onih klasičnih pomagala za spavanje. Napravljeni su od plišanog, supermekanog krzna i punjeni samo za pravu količinu umiljatosti, savršeni su noćni prijatelji koji vašim voljenima čine društvo u mraku dok spavaju.
Svako dete voli različite životinje i bira različite prijatelje, pa smo kreirali četiri sjajna magična životinjska lika, svaki sa svojim jedinstvenim svetlosnim šouom! Postoje dve vrste jednoroga, slatko malo štene i čak užareni zeleni bebi dinosaurus. Svaka će pružiti vašem detetu onaj najvažniji osećaj udobnosti i sigurnosti koji će ga učiniti srećnim, opuštenim i osećati se sigurno. Sa Star Belli Dream Litesom vaš će mališani pasti u zemlju snova umiljati prijatelj pred spavanje kojeg obožavaju!
ID Oglasa: #107911764
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.