slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Plišana PATKA koja govori - EDUKATIVNA igračka - brbljivica

1.799 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
581
3
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Sloba
Član od 28.10.2012.
kp izlog

 Odlično za učenje i razvoj visine 36 cm
 USB punjivi
 Pogodno za uzrast od 12 meseci+
 Savršeno i za kućne ljubimce

Smešna interaktivna igračka
Patka koja priča ponavlja šta god kažete! Ako se kikoćeš, ono se kikoće; ako pevaš, ono ti peva svojim smešnim pačjim glasom! Funkcija povratnog razgovora omogućava patku da oponaša sve što kažete, bez obzira da li se smejete, pevate ili govorite bilo koji jezik. Vaša deca će voleti da komuniciraju sa ovom igračkom!

Pomaže u razvoju jezičkih veština dece
Neka deca su stidljiva da pričaju u ranom uzrastu, ali ova interaktivna plišana igračka za patke će aktivno navesti decu da više pričaju i navesti ih da vežbaju govorne veštine! Dok deca razgovaraju sa ovom igračkom za patke, ona takođe slušaju zvuk sopstvenog glasa, sami smišljaju kako najbolje da kažu ono što žele da kažu i vežbaju svoje veštine izgovora. Ova interaktivnost će aktivno privući pažnju vaše dece i dovesti ih do boljeg društvenog razvoja i čini zabavnim alatom za razvoj učenja posebno za pomoć deci koja imaju autizam ili ADHD.

ID Oglasa: #130526525
Informacije
    • ISKORISTITE PREDNOSTI :
    • Uplate na tekući račun : e - bankom ( troškovi poštarine su niži , bez naknade za transfer otkupnine )  ili u Pošti, Banci, Menjačnici 
    • Uplaćena količina biće Vam isporučena 
    • Poštarinu plaćate - prilikom preuzimanja

      • Isporuka- postexpress ili BEX
    • Ukoliko ne naglasite posebno - šaljemo  postexpress-om
    • nepokretnost@gmail. com   VIBER

                      

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.