slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Aparat za ukrasavanje kose DIY aparat za kosu za Decu

1.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
50
2
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jelena_Alex 064 839 69 80
Član od 14.12.2014.
Svi oglasi

Aparat za ukrasavanje kose

DIY za devojcice

ALAT ZA UKRASAVANJE KOSE: Pribor za kosu sa štampom učiniće da vaša kosa zablista poput zvezda, heftalica sa dragim kamenjem bling bling za stilizovanje kose može učiniti da vaš frizer izgleda neverovatno. Nasumično raštrkani sjajni štras na kosi izgleda romantično i delikatno. Savršeno za zabave, rođendane, festivale, praznike itd.

ALAT ZA CIRKONE U KOSI: Modni kamenčić na mašini za kosu sa kompletom za dopunu dragulja od 180 komada. Komplet dragulja sa blingom uključuje različite veličine, oblike i boje, ispunjavajući različite kreacije za oblikovanje kose.

LAGANO ZA UPOTREBU: Samo jedan pritisak da dobijete kosu sa prelepim kamenčićima i draguljima. Nema štete za kosu, stavite dragulj u alat za stilizovanje heftalice, a zatim ga koristite kao heftalicu da popravite ove dragulje na kosi. Ostaće dobro na kosi duže. Lako napravite frizuru za svoje devojčice ili sebe.

SAVRŠENO ZA DEVOJČICE: Ova heftalica za kosu sa dragim kamenjem za kosu je definitivno dobar alat za svakodnevno frizuru ili oblačenje za zabavu, čineći da cela kosa izgleda sjajno i privlačno, igračka za heftanje za kosu je savršena za male devojčice, tinejdžerke, takođe pogodna za odrasli da se stilizujete kao moderan i jedinstven stil.

LAKO ZA UKLANJANJE: Sjaj za kosu će zadržati sjaj vaše frizure tokom celog dana, ali ga je lako ukloniti, samo nežno počešljajte kosu češljem, dragulj će se spustiti sa češljem.

ID Oglasa: #159699847
Informacije
  JELENA_ALEKS   064 839 69 80

PUSTITE PORUKU PREKO KP

PRIMAMO I POZIVE

VIBER PORUKE

SMS



ODGOVORICEMO U NAJKRACEM MOGUCEM ROKU.



Za kontakt najbolje prvo poruka preko KP - Sms - Viber

POPUSTI NA KOLICINU



MOGUCNOST LIČNOG  PREUZIMANJA  NA VISE LOKACIJA

Ukoliko porucujete potrebno je ostaviti Vaše podatke

za slanje.

Placanje se vrši pouzećem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.