slika
slika
slika
1 od 3

Doktor set

4.200 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
37
3
pre 10 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Shop Shop
Član od 23.02.2023.
Svi oglasi
 Dečiji lekarski set sa pokretnim kolicima i doktorskim komplet priborom!

 

 

Jedan od omiljenih načina zabave naših mališana je da oponašaju odrasle. Medicinski set za decu je igračka za rano obrazovanje kroz koje dete može naučiti kako pomoći onima kojima je to potrebno. Dete će razvijati osećaj empatije ka drugima i takođe će naučiti da se oslobodi straha od posete lekaru.

 

Ovaj set sadrži medicinska kolica za doktore koja se vrlo lako guraju rukama tako da se deca mogu igrati i pomerati ih po tepihu i drugim površinama.

Komplet lekarskog pribora za decu ima dva nivoa koja omogućavaju da mali doktori postave svoj komplet lekarskih alata u skladu sa svojim željama. Dovoljno je prostran i pruža prostor za različite predmete.

 

Dečiji lekarski komplet je opremljen medicinskim kolicima, stetoskopom, špricem, rendgenom, čekićem, termometrom, bocom za infuziju i ostalim medicinskim priborom. Realistična rendgen kartica može biti osvetljena što je veoma privlačno za radoznalost svakog deteta!

 

 

Specifikacije:

 

Model: Dečiji lekarski set sa komplet priborom

Materijal: Visokokvalitetna plastika

Dimenzije: 43 x 60/80 cm

Proizvode mozete poruciti pozivom sms porukom viber na broj 0611830339 ili na kp
ID Oglasa: #160754627
Informacije
Garancija na ispravnost



Povracaj ne vrsimo



Samo zamene u slucaju da imate neki problem sa proizvodom javite nakon sto dobijete paket nakon toga ne uvazavamo reklamacije
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.