slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Farma za decu Set životinja Farma igracka

2.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
203
3
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jelena_Alex 065 25 93 315 online
Član od 14.12.2014.
Svi oglasi
Farma igracka za decu
FARMA SET OD 94 KOMADA

Komplet životinja sa farmom sadrži sve životinje koje su Vam potrebne: svinju, kravu, kozu, ovcu, petla, kokošku, patku, gusku, konja i još mnogo toga da dete napravi zabavnu imaginarnu farmu!

Deca će znati o različitim životinjama i njihovim navikama, izgradiće farmu životinja iz snova.

Sve plastične figure životinja na farmi su dizajnirane za igru, svaka figurica je bogata realističnim bojama i detaljima, što može dodati aktivnost mašti Vašeg deteta.  

Set za igru je napravljen od bezbednih i netoksičnih materija pogodnih za decu

Farma set je napravljen od izdržljive ABS plastike, koja je dobro napravljena i bez oštrih ili grubih ivica, udobna na dodir i dete se neće moći povrediti.

Ovaj set igračaka sa figuricama životinja na farmi, poboljšaće sposobnosti dece, podstaći njihovu maštu i kreativnost da naprave prelepu farmu životinja. Kao obrazovna igračka, ne samo da može da pruži informacije o farmama i da natera decu da prepoznaju različite životinje, već i da odvoji decu od elektronike

Savršen izbor poklona za rođendane, Božić, Noć veštica, Dan zahvalnosti, Novu godinu, temu zoološkog vrta, dekoraciju topera za kolače i još mnogo toga .

​Roditelji mogu izgraditi farmu životinja (postaviti ogradu, uzgajati stoku i čuvati životinje) sa decom, poboljšati interakciju između roditelja i deteta, stvoriti beskrajne srećne trenutke i sate zabave

Dimenzije pakovanja: 32 × 7 × 44cm
ID Oglasa: #159826865
Informacije
  JELENA_ALEKS   065 259 33 15

PUSTITE PORUKU PREKO KP



PRIMAMO I POZIVE



VIBER PORUKE



SMS







ODGOVORICEMO U NAJKRACEM MOGUCEM ROKU.







Za kontakt najbolje prvo poruka preko KP - Sms - Viber

POPUSTI NA KOLICINU







MOGUCNOST LIČNOG  PREUZIMANJA  NA VISE LOKACIJA



Ukoliko porucujete potrebno je ostaviti Vaše podatke

za slanje.

Placanje se vrši pouzećem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.