slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Kasa za decu Dinosaurs 61 delova

2.900 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
20
0
pre 11 dana
Odgovara na 46% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Brzi Gonzales
Član od 14.08.2020.
Svi oglasi
  •  Каса за децу од 3+ године: Куповина и продаја доживите праву куповину, симулирајте стварну сцену куповине, тако да деца искусе забаву куповине како би обогатила свакодневну животну спознају, вежбали бебине практичне способности и друштвене вештине.
  • Сладак изглед: Слатки изглед диносауруса ће натерати вашу децу да га спусте.  Светле боје су довољне да привуку вашу децу.  Овај сет у потпуности задовољава дечије захтеве за играчкама за готовину и пружа бескрајно задовољство и уживање.
  • Продавница смешних намирница: Ова каса укључује скенер, фиоке, новац за игру, новчиће, кредитне картице и сет хране за игру са пићима, воћем, поврћем и још много тога.  То је комплетан сет за игру улога.  Подстиче децу да вежбају координацију руку и очију и друге вештине учења математике.
  • Мултифункционална: Ова играчка за касу не само да се може склопити у школску торбу, већ и у кофер, што деци олакшава ношење.  Не само да можете да играте у затвореном простору, већ можете да га носите и на отвореном.
  • Поклон играчке за децу 3+: То је идеалан поклон за децу на празницима, рођенданима, забавама. Уз вашу децу која се радо играју са нашом касом за играчке, можете уживати у толико потребном слободном времену за себе.
ID Oglasa: #161877660
Informacije

Postovani

?Slanje se obavlja post exsoresom

Radimo licna preuzimanja u Beogradu

Svi artikli su u fabrickom pakovanju, Novi.

Za sve informacije pozovite na telefon☎️

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.