slika
slika
1 od 2

Kofer-ranac Set 4 u 1- Društvene igre

2.000 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Predstavljamo Vam neodoljivi set za putovanja – idealan saputnik za sve generacije! Ovaj jedinstveni kofer nije samo običan ranac; on je centar zabave gde god da se nalazite. Sa dimenzijama od 23 x 25 x 13 cm, ovaj kompaktni kofer lako staje u vaš prtljag, ne zauzimajući puno prostora, a ipak nudi beskrajnu zabavu. Ovo je kofer gde se nalaze drustvene igre za decu. Zamislite da ste na odmoru ili dugom putovanju, i potrebna vam je aktivnost koja će okupirati i zabaviti celu porodicu. Upravo tu na scenu stupa naš kofer-ranac, koji se otvara u svet četiri klasične društvene igre: Šah, Ne ljuti se čoveče, Kineska dama, i Zmije i merdevine. Ove igre su savršene za razvijanje strateškog razmišljanja i pružaju sate zabave za sve uzraste. Karakteristike: Alarm sa senzorom pokreta protiv nepoželjnih posetilaca Osigurajte vašu kuću, lokal, garažu, dvorište, vikendicu itd. Senzor koristi 4 x AA baterije od 1.5V (nisu deo ponude) Uključivanje – isključivanje senzora pomoću 2 daljinska upravljača koji koriste po 3 baterije AG 13 koje se nalaze u daljinskim upravljačima i dobijate ih u sklopu ponude Ugao dejstva senzora: ~ 110 stepeni Snaga sirene koja se oglašava: ~ 105 decibela (dosta jaka) U kompletu dobijate i montažni deo za zid na koji se može postaviti senzor Postavlja se brzo i jednostavno, nema komplikovanih zica i kablova Detalji ovog seta su pažljivo osmišljeni kako bi se osigurala jednostavnost korišćenja i trajnost. U njemu se nalazi 2 dvostrana lista sa podlogama za sve četiri igre, što znači da je promena igara brza i laka. Uz to, kofer sadrži 32 šahovske figure i po 6 figurica u četiri različite boje (crvena, zelena, žuta, plava) za igre kao što su Ne ljuti se čoveče i Kineska dama. Takođe, uključene su i dve kockice za igru, kao i 4 liste za rezultate za svaku igru, što čini praćenje napretka i bodova jednostavnim. Posebna pažnja je posvećena dizajnu kofera. On ima naramenice koje omogućavaju nošenje kao ranac, čineći ga izuzetno praktičnim za putovanja. Njegova robustna konstrukcija osigurava da se delovi neće izgubiti ili oštetiti tokom putovanja. Ovaj set za drustvene igre za decu je pogodan za decu stariju od 3 godine, pružajući edukativnu zabavu koja podstiče razvoj kognitivnih veština. Bilo da ste kod kuće, na pikniku, u parku ili na putu, ovaj kofer-ranac će biti izvor zabave i druženja.

ID Oglasa: #165868167
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.