slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Kozmeticki salon za devojcice od pravog drveta

4.499 dinZamena moguća

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
274
5
pre 11 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
B@Mbi Shop 062/613-565.
Član od 24.11.2020.
Svi oglasi
1、【Razvoj finog pokreta】: Drveni komplet igračaka za kozmetički salon je kompletan set igračaka za šminkanje, frizerski i kozmetički salon, pravi se može pogledati u ogledalo, drveni parfem, ruž za usne.
2、【Bezbedno za igru】: Naš set za oblačenje je super bezbedan za upotrebu. Svaki komad je obložen ekološki prihvatljivom bojom i napravljen od obnovljivih izvora, tako da je bezbedan za decu.
3、【Napravljen od kvalitetnih materijala】: Naš set za oblačenje je super izdržljiv, može osigurati dugotrajnu upotrebu. Jaka i izdržljiva, nije lako puknuti. A takođe vam može pružiti odlično korisničko iskustvo.
4、【Interakcija roditelja i deteta】: Nasmejte se na lice svog deteta kada mu date ovaj odličan set šminke. I dobar je izbor da se deca igraju tokom rođendana i drugih zabava
5、【Poklon za praznike】: Naša drvena komoda za devojčice može se koristiti kao poklon za decu, članove porodice, prijatelje' rođendani, žurke, Božić, dečiji dan. To može učiniti da deca imaju srećne praznike. Opis: Drveni set igračaka za kozmetički salon je kompletan set igračaka za šminkanje, frizerski i kozmetički salon, pravi se može pogledati u ogledalo, drveni parfem, karmin, ploča za senke za oči, češalj, četka za šminkanje, toaletni sto, usisavanje flek storage. Razvijati maštu, finu motoriku, kreativnost i komunikacijske veštine.

Specifikacije:  
Materijal: Drvo
Veličina proizvoda: oko 41,5*29,7*16,3CM/16,34*11,69*6,42IN
Veličina pakovanja: oko 32,3*25*11CM/12,72*9,84*4,33IN
Funkcija: Pretvarajte se da igrate, rano kognitivno obrazovanje, mašta, koncentracija, strpljenje, fine motoričke sposobnosti
Lista pakovanja: Komoda *1 kom Četkica za šminkanje *5 kom Tanjir za senke *1kom Češalj *1kom Parfem *1kom Ruž za usne *2kom Puder * 1 kom

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona ☎️☎️☎️062/613-565 ☎️☎️☎️
Moguce je licno preuzeti u Beogradu
ID Oglasa: #152561435
Informacije
Postovani

Mozete poruciti putem poruke Ili pozovite

Upisite vase ime, prezime, adresu i broj telefona.

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona

☎️☎️☎️ 062/613-565 ☎️☎️☎️

Svi proizvodi su u fabrickom pakovanju NOVO

Tu smo za sva pitanja u vezi proizvoda

Srecna kupovina

B@mbi Shop
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.