slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Kreativna radionica za decu Bušilica Majstor

3.100 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
67
2
danas
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Miloš
Član od 05.01.2022.
Svi oglasi

Kreativna radionica, u dvostranom koferu gde se dvoje ili više dece mogu igrati zajedno, zahvaljujući dvostranoj konzoli, ručnom i električnom odvijaču. Jedno od dece će koristi ručni šrafciger, a drugo električni šrafciger.

 

Ova igračaka će omogućiti vašoj deci da se usredsrede na nekoliko sati da iskoriste svoju maštu za stvaranje životinja, biljaka, vozila itd. Kreirajte na koferu ili u visini i jedno i drugo uz pomoć dizajna dvostranog radnog stola sa otvorima za decu. Obilni delovi omogućavaju vertikalne konstrukcije. Ovaj set igračaka za rastavljanje na komade je opremljen sa 222 komada različitih boja i različitih oblika koji odmah privlače pažnju dece, deca mogu da sklapaju i uradi sam razne životinje, biljke, automobile itd.

 

Jedinstveni strukturni dodaci u obliku slova L prateće igračke pretvaraju različite 2D oblike ravni u 3D trodimenzionalne oblike, što je zanimljivije i realnije. Šarena uputstva, ilustrovano referentno modeliranje, veoma praktičan vodič za sastavljanje, koji će pomoći vašoj deci da uživaju u zabavi u „ uradi sam" obrazovnim igračkama. Električna bušilica ergonomskog dizajna sa mat neklizajućom površinom i veličine savršeno pristaju dečijim rukama. Čak i dete može da ga koristi da lako završi rastavljanje i sklapanje građevinskih blokova igračaka. Praktična kutija za skladištenje velikog kapacitet i ne samo kutija za skladištenje već i dvostrana konzola za decu da razviju svoju kreativnost.

 

Dizajn prenosivog kofera sa ručkom, nema potrebe da brinete o gubitku pribora nakon igranja. Pogodan je za nošenje tako da dete može da pravi kreacije bilo kada i bilo gde. Ovaj kreativni set igračaka za dečake i devojčice napravljen je od glatke, visokokvalitetne i netoksične ABS plastike. Dizajn zaobljenih ivica bez oštrine, ne brinite da ćete povrediti male ruke vašeg deteta.

 

Sadrži priručnik sa različitim primerima modela a deca mogu kopirati ili napraviti sopstveni dizajn.

 

Starost: 3+.

Veličina kutije za mozaik:38x24x9 cm

Veličina kutije: 45x9x24 cm

Bušilica: 2xAA baterije (nisu uključene)

ID Oglasa: #144173075
Informacije
Uvek prvo proveriti dostupnost proizvoda!

Lično preuzimanje uz dogovor!   

Pošaljite poruku (preko KUPUJEMPRODAJEM) sa Vašim podacima:

Ime i prezime.                                                       

Ulica i broj.                                                       

Mesto i poštanski broj.         

Broj telefona za kontakt.  



SMS/Viber/WhatsApp na broj 0613176171

Moguć svaki dogovor oko cene kod poručivanja više proizvoda.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.