slika
slika
1 od 2

Letece mete igracka set za gadjanje meta

2.800 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
41
1
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marica Nbgd
Član od 27.05.2017.
Svi oglasi

Karakteristike i detalji  IGRE GAĐANJA GLOW IN THE TARM - Naš set za gađanje mete za malu decu nudi iznenađujući svetlosni efekat za dodatnu zabavu i izaziva vašeg dečaka ili devojčicu satima koordinacije ruku i očiju uz zanimljivo iskustvo igre. (Ako želite da proizvod svetli u mraku, prvo ga izložite suncu. )  Zabavna vežba - Igračka za gađanje meta je opremljena sa 5 lebdećih meta na postolju za zabavu i više izazova, dok se uzgona može podesiti okretanjem dugmeta i držanjem metaka u pokretu kako bi se težina gađanja podigla na viši nivo.  KOMPLET IGRAČKA ZA GAĐANJE NA METU - Ova igračka za gađanje u zatvorenom za dečake uključuje 1 stalak za gađanje mete, 1 slatku igračku za gađanje, 10 strela od meke pene, 10 plutajućih meta i 1 USB kabl za punjenje. Zabavite se snimajući umesto da se motate oko TV-a ili iPad-a.  Napravljen od visokokvalitetnih materijala koji su prošli američke standarde bezbednosti igračaka, to je igračka za gađanje mete pogodna za decu za decu i odrasle i kompatibilna sa N erf igračkama. Savršeno za decu od 6 7 8 9 10 godina.  Izuzetna poklon kutija sa prenosivom ručkom, USB punjenjem ili 4 x 1,5 V tip C baterije (NISU uključene) dva režima napajanja za igru u zatvorenom ili na otvorenom. Vaša deca će biti oduševljena da dobiju ovo kao poklon za svaku priliku kao što su rođendan,   Božić, Nova godina, državni praznici, porodične proslave ili zabava na otvorenom sa roditeljima.

Ostavite podatke za slanje u SMS poruci ili na (kupujem prodajem) saljem proizvode Bex kurirskom sluzbom isporuka za 1 dan kontakt osoba za pozive i poruke Marko 0654735222
ID Oglasa: #145164836
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.