slika
1 od 1

Mini dizpaner za vodu igrackica

990 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
6
0
pre 14 dana
Odgovara na 58% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Seven Shop
Član od 17.12.2021.
Svi oglasi
 Oživite svakodnevne trenutke vašeg mališana uz naš zanimljivi dispenzer za vodu i sokove za decu, sada dostupan po posebnoj ceni! Ova interaktivna igračka ne samo da je jednostavna za upotrebu, već i razvija samostalnost i veštine kod deteta.

Mini dispenzer za decu možete lako razdvojiti, oprati i dezinfikovati, pružajući vam mir uma kada je u pitanju higijena igračaka. Ova praktična karakteristika omogućava vam da održavate igračku čistom i sigurnom za svakodnevnu upotrebu.

Bilo kad i bilo gde - Ova igračka je odlična za upotrebu unutar ili van kuće, čineći svaki izlet ili odlazak u prirodu nezaboravnim. Slatki dizajn životinje će nasmejati i oraspoložiti vaše dete, pružajući im dodatnu radost tokom ispijanja omiljenog napitka.

Interaktivna igračka za decu - Osim što pruža praktičnost, naš dispenzer je i edukativna igračka koja će razviti dobre navike kod vašeg deteta. Neka pije vodu na zanimljiv način, pretvarajući svaki obrok u igru i učenje.

Mini dozer preslatkog oblika - Veoma jednostavan za upotrebu, dopuštajući vašem detetu da bude samostalno. Sa slatkim dizajnom životinjica, ovaj dispenzer privući će pažnju mališana i dodati element zabave u svakodnevne aktivnosti.

Ulepšajte svaki trenutak sa Zanimljivim dispenzerom za vodu i sokove za decu. Poručite ga odmah i dopustite svom detetu da uživa u ispijanju napitaka na poseban način!

Karakteristike:  

Dimenzije dozera sa flašicom: 18 x 8 cm
Dimenzije čaše: 4cm x 4cm
Edukativna igračka
Jednostavno za upotrebu
Razvija samostalnost i veštine kod deteta
Lako se moze razdvojiti, oprati i dezinfikovati
ID Oglasa: #164590894
Informacije
Pozdrav!  

SEVEN SHOP!


Radno vreme:
  1. poruđbine 24/7 SMS Porukom
  2. Licno priuzimanje 
  3. Svakog dana osim utorka
  4. Slanje: Postexspresom
  5. Svaki artikal se šalje nakon 24h 
  6. Isporuka u toku 2-3 radna dana
Svaki artikal dolazi u origalnom pakovanju!



PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.