slika
slika
1 od 2

Patrolne šape kamion - osmatračnica - 6 kuca - Pow patrol

6.000 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
73
1
pre 10 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Slobodan
Član od 13.05.2020.
Svi oglasi
Ovaj fenomenalni specijalni set obradovaće sve ljubitelje animirane serije.  Patrolne šape sve u jednom setu predstavlja sve vezano za patrolne šape skockano u jedan set. Ovo je specijalno poklon izdanje gde ćete u jednom setu imati sve što deci treba i vole od patrolnih šapa.
Set sadrži:
-kamper kamion transporter (dužine 44 cm)
-osmatračnicu visine (20 cm)
-sat/narukvica za ruku - sa pesmama,  pričama itd.
-6 kartica za sat
-6 paw patrol junaka sa autićima na potezi Rajdera na svom četvorociklu.
Igračka se može igrati jednostavno kao autobus ili podizanjem poklopca pretvoriti u stacionarnu stanicu za spasavanje koja je opremljena liftom za prevoz automobila na drugi sprat, dugme koje aktivira zvuk i zadnji deo koji se skroz otvara.  U zadnjem delu autobusa nalaze se vrata kroz koja možete voziti automobile u prikolicu. Prednji deo takođe se može podići, ima mesto za vozača i suvozača.  Pored autobusa u kompletu su i 7 heroja u vozilima, osmatračnica,  funkcionalna narukvica sa 6 hologramskih kartica, nalepnice. Narukvica ima pesme, muziku, govori fraze, ispušta zvukove telefona i pali se.  Funkcijе narukvicе : ako ubacitе karticu, funkcijе narukvicе sе aktiviraju, pеsma ćе svirati i svеtlo ćе postati crvеno;   - plavo dugmе aktivira - pеsmе;   - crvеno dugmе - frazе;   - rozе dugmе - muzika ;   - žuto dugmе - mеlodijе;   - narandžasto dugmе - zvuci tеlеfona. Automobili kuca rade na potezanje. Periskop ima mogućnost pomeranja. Kuce mogu da se izvade iz vozila.   
Dimenzije vozila: 9 cm
Dimenzije autobusa: 44x12x9 cm
Dimenzije osmatračnice: 13x20 cm
Narukvica radi na 2xAAA baterije ( nisu uključene u set )
Autobus radi na 3xAAA baterije ( nisu uključene u set )
Veličina pakovanja:  45x10x20 cm


Šaljem brzom poštom ili lično preuzimanje.

Pogledajte i ostale proizvode iz moje ponude.
Kontakt telefon: 0649488128
ID Oglasa: #145365954
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.