slika
slika
slika
slika
1 od 4

Set za farbanje lica sa maskama idealno za rođ. zabave

599 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
43
5
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Obradujte Vaše klince! Porodična zabava za decu, rođendani, proslave i maskembali, biće još lepše sa ovim bojama za lice, životinjskim ušima ili kompletima za jednoroge. Ovaj set je prepun svega što vam je potrebno da stvorite sjajnu zabavu u slikanju lica sa svojom decom.

Boje za lice su vrhunskog kvaliteta, potpuno bezopasne za decu, dermatološki testirane i 100% hipoalergenski! U pitanju je ECO materijal koji se lako nanosi i bez problema skida sa lica običnom vodom ili vlažnom maramicom.

Naša boja za lice i šljokice za lice su super glatke i imaju najbolju pokrivenost. Pošto se brzo suši, neće praviti nered!

Set sadrži preko 15 delova. Pored bojica i četkica, tu si i maske sa elastičnom trakom za pričvršivanje, takođe u kompletu su i šabloni kao i ukrasi za maske.

Dovoljno za preko 40 farbanja.

PROČITAJTE UPUTSTVO. NIJE PRIMERNO ZA DECU MLAĐU od 36 MESECI.

Boje se ne smeju nanositi na ranu ili oderotinu.

Set za farbanje lica sa maskama -idealno za rođendanske zabave

ID Oglasa: #150112475
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.